Olet täällä: Asetukset > Yleisasetukset

Yleisasetukset

Näet yleisasetukset ja voit muuttaa niitä kohdassa Asetukset > Yleisasetukset

Yleisasetuksissa on seuraavat toiminnot:

• Yhdistä ja synkronoi
  • Lentotila
  • Näppäinäänet
  • Näppäinlukko
  • Aktiivisuusmuistutus
  • Yksiköt
  • Kieli
  • Harjoitusnäkymän väri
  • Tietoja tuotteesta

Yhdistä ja synkronoi

• Yhdistä ja synkronoi mobiililaite / Yhdistä muu laite: Yhdistä sykesensoreita tai mobiililaitteita M400-laitteeseesi.
  • Yhdistetyt laitteet: Näytä kaikki laitteet, jotka on yhdistetty M400-laitteeseen. Laitteita voivat olla sykesensorit ja mobiililaitteet.
  • Synkronoi tiedot: Tietojen synkronointi Flow -sovelluksen kanssa. Synkronoi tiedot tulee näyttöön, kun olet yhdistänyt mobiililaitteen M400-laitteeseen.

Lentotila

Valitse Päällä tai Pois päältä.

Lentotila poistaa laitteen kaiken langattoman tiedonsiirron käytöstä. Se voi edelleen mitata aktiivisuutta, mutta sitä ei voi käyttää harjoitteluun sykesensorin kanssa. Tietoja ei myöskään voi synkronoida Polar Flow -mobiilisovellukseen, koska Bluetooth® Smart ei ole käytössä.

Näppäinäänet

Aseta näppäinäänet Päälle tai Pois päältä.

Huomaa, että asetus ei vaikuta harjoitusääniin. Harjoitusääniä muokataan lajiprofiiliasetuksista. Katso lisätietoja kohdasta Lajiprofiiliasetukset.

Näppäinlukko

Valitse Manuaalinen lukitus tai Automaattinen lukitus. Jos valitset Manuaalisen lukituksen, voit lukita painikkeet manuaalisesti Pikavalikosta. Jos valitset Automaattisen lukituksen, näppäimet lukittuvat automaattisesti 60 sekunnin kuluttua.

Aktiivisuusmuistutus

Aseta aktiivisuusmuistutus Päälle tai Pois päältä.

Yksiköt

Valitse metriset (kg/cm) tai brittiläiset (lb/ft) yksiköt. Määritä painon, pituuden, matkan ja nopeuden yksiköt.

Kieli

Valitse Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi, Svenska tai Türkçe. Määritä M400:n kieli.

Harjoitusnäkymän väri

Valitse Tumma tai Vaalea. Vaihda harjoitusnäkymän väriä. Kun Vaalea on valittuna, harjoitusnäkymän tausta on vaalea ja kirjaimet ja numerot ovat tummia. Kun Tumma on valittuna, harjoitusnäkymän tausta on tumma ja kirjaimet ja numerot ovat vaaleita.

Tietoja tuotteesta

Voit tarkistaa M400:n ID:n sekä laiteohjelmistoversion, laitemallin ja A-GPS:n voimassaolon.