Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset

Älykkäät ilmoitukset

Älykkäät ilmoitukset toiminnolla saat puhelimesi ilmoitukset Polar-laitteeseesi. Polar-laitteesi ilmoittaa, kun sinulle tulee puhelu tai saat viestin (esim. tekstari tai WhatsApp-viesti). Se ilmoittaa myös kalenteritapahtumista, jotka ovat puhelimesi kalenterissa. Älykkäät ilmoitukset toiminnon käyttö edellyttää, että käytössäsi on Polar Flow mobiilisovelluksen iOS tai Android-versio, johon Polar-laite on yhdistetty.

Katso tarkemmat ohjeet älykkäiden ilmoitusten käytöstä: Älykkäät Ilmoitukset (Android) tai Älykkäät Ilmoitukset (iOS).