Ön itt van: Polar Flow > Polar Flow Web Service > Az edzés megtervezése

Az edzés megtervezése a Polar Flow webes szolgáltatásban

Megtervezheti az edzéseit és személyes edzési célokat hozhat létre a Polar Flow alkalmazás vagy a Polar Flow webes szolgáltatás segítségével. Ne felejtse, hogy használat előtt az edzési célokat szinkronizálni kell az M200 készülékkel a Flowsync vagy a Flow alkalmazás segítségével, mielőtt használhatná azokat. Az M200 csak az adott napra tervezett edzéseket mutatja. Az M200 készülék segíteni fog elérni az edzésre kitűzött céljait.

 • Quick Target (gyors cél): Válassza ki az edzés időtartam vagy kalória célját. Kiválaszthatja például, hogy 500 kalóriát szeretne elégetni, 10 km-t szeretne futni, vagy 30 percig szeretne úszni.
 • Phased Target (szakaszos cél): Az edzési időt szakaszokra is oszthatja, és mindegyik szakaszhoz külön adhat meg időtartamot és intenzitást. Ez például, létrehoz egy intervallum edzést, és megfelelő bemelegítési és levezetési fázisokat ad hozzá.
 • Kedvencek: A Kedvenceket beállíthatja beütemezett célként, illetve sablonként is az M200 készüléken.

Edzési cél létrehozása a Polar Flow webes szolgáltatás segítségével

 1. Válassza a Diary (naplót), majd kattintson az Add > Training target (hozzáadás > edzési cél) lehetőségre.
 2. Az Add training target (edzési cél hozzáadása) nézetben, válassza a Quick (gyors), vagy Phased (szakaszos) lehetőséget.

Quick Target (gyors cél)

 1. Válassza a Quick (gyors) lehetőséget.
 2. Válassza a Sport (sportot), írja be a Target name (cél nevét) (maximum 45 karakter), a Date (dátumot) és a Time (időt), valamint bármilyen Notes (megjegyzést) (opcionális) amit hozzá szeretne adni.
 3. Adja meg az Duration (időtartamot), Distance (távolságot) vagy a Calories (kalóriaszámot). Csak egy értéket tud megadni.
 4. Ha hozzá kívánja adni a célt a Kedvenceihez, kattintson a kedvencek ikonra .
 5. Kattintson a Save (mentés) lehetőségre a cél a Diary (naplóhoz) való hozzáadásához.

Phased target (szakaszos cél)

 1. Válassza a Phased (szakaszos) lehetőséget.
 2. Válassza a Sport (sportot), írja be a Target name (cél nevét) (maximum 45 karakter), a Date (dátumot) és a Time (időt), valamint bármilyen Notes (megjegyzést) (opcionális) amit hozzá szeretne adni.
 3. Az Create new (új létrehozása) vagy aUse template (sablon használata) lehetőség mellett is dönthet.
  • Új létrehozása: Adjon hozzá szakaszokat a céljához. Kattintson az Duration (időtartam) lehetőségre, új, időtartamon alapuló szakasz, illetve a Distance (távolság) lehetőségre távolság alapú szakasz hozzáadásához. Adjon meg Name (nevet) és Duration (időtartamot) / Distance (távolságot) minden egyes szakasznak, Manual (kézi) vagy Automatic (automatikus) szakaszindítást, és Select intensity (intenzitást is kiválaszthat). Végül kattintson a Done (kész) lehetőségre. A korábban hozzáadott szakaszokat a toll ikonra kattintva módosíthatja.
  • A sablon használata: A korábban hozzáadott sablon szakaszokat a jobb oldali toll ikonra kattintva módosíthatja. Új szakaszos cél létrehozásához a fentebb leírt módon adhat szakaszokat a sablonhoz.
 4. Ha hozzá kívánja adni a célt a Kedvenceihez, kattintson a kedvencek ikonra .
 5. Kattintson a Save (mentés) lehetőségre a cél a Diary (naplóhoz) való hozzáadásához.

Kedvencek

Ha létrehozott egy célt, és hozzáadta azt a kedvenceihez, használhatja azt ütemezett célként.

 1. A Diary (napló) menüben kattintson a +Add (+hozzáadás) lehetőségre annál a napnál, amikor egy kedvencet akar ütemezett célként használni.
 2. A kedvencek listájának megnyitásához kattintson a Favorite target (kedvenc cél) lehetőségre.
 3. Válassza ki a használni kívánt kedvencet.
 4. A kedvenc hozzáadódik a naplóhoz napi célként. Az edzési cél alapértelmezett ideje 18:00 / este 6 óra. Ha módosítani akarja az edzési cél beállításait, kattintson a célra a Diary (Napló) menüben, és módosítsa igény szerint. A módosítások mentéséhez kattintson a Save (mentés) gombra.

Ha egy meglévő kedvencet akar sablonnak használni edzési cél létrehozásához, tegye a következőt:

 1. Válassza a Diary (naplót), majd kattintson az Add > Training target (hozzáadás > edzési cél) lehetőségre.
 2. Az Add training target (edzési cél hozzáadása) nézetben válassza a Favorite target (kedvenc cél) lehetőséget. Megjelennek az edzési cél kedvencei.
 3. Kattintson a Use (használat) lehetőségre, a kedvenc célsablonként történő használatához.
 4. Adja meg a Date (dátum) és Time (idő) beállításokat.
 5. Módosítsa igény szerint a kedvencet. A cél szerkesztése ebben a nézetben nem módosítja az eredeti kedvenc célt.
 6. Kattintson az Add to diary (hozzáadás a naplóhoz) lehetőségre, hogy hozzáadja a célját a Diary (naplóhoz).

Szinkronizálja a célokat az M200 készülékkel

Ne feledje el szinkronizálni az edzési céljait az M200-ra a Flow web szolgáltatásból a FlowSync-en vagy a Flow alkalmazáson keresztül. Ha nem szinkronizálja őket, csak a Flow webes szolgáltatás naplójában vagy kedvencek listájában lesznek láthatóak.

Az edzési céllal kapcsolatos információkért, lásd: "Start a Training Session" ("Edzés indítása") lehetőséget.