Ön itt van: Edzés > Edzés indítása

Edzés indítása

 1. Vegye fel az M200 készüléket, és húzza meg a csuklópántot.
 2. Menjen a Training (Edzés) menübe, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a JOBB gombot.
 3. VAGY

  Nyomja meg és tartsa lenyomva a JOBB gombot.

 4. A JOBB gomb segítségével áttekintheti a sport profilokat. A Polar Flow mobil alkalmazásban vagy a Flow webes szolgáltatásban további Sport profilokat adhat M200 készülékéhez. A webes szolgáltatásban adhatja meg az egyes sport profilok beállításait, például a személyre szabott edzési nézeteket.
 5. Menjen a szabadba, magas épületektől és fáktól távol. Tartsa M200 készülékét mozdulatlanul, a kijelzővel felfelé, hogy felfogja a GPS műhold jeleit. Amint az M200 készülék jelet talált, a GPS ikon nem villog tovább, és világítva marad.
 6. Amikor az M200 megtalálta a szívritmus-érzékelőt, a szív ikon abbahagyja a villogást, és megjelenik a pulzusa.

 7. Nyomja meg és tartsa lenyomva a JOBB gombot az edzés rögzítésének elindításához.

Az M200 edzés közbeni funkcióiról további információért lásd az Edzés közbeni funkciókat.

Tervezett edzés indítása

Tervezze meg edzését a Polar Flow alkalmazásban vagy a Polar Flow webes szolgáltatásban, hozzon létre részletes edzési célokat, és szinkronizálja azokat M200 készülékével.

Tervezett edzés indításához:

A tervezett edzések az M200 készülék Training (edzés) menüjének tetején jelennek meg.

 1. Nyomja meg és tartsa nyomva a JOBB gombot az edzési cél kiválasztásához. Ha az adott napra több fázisú edzési cél van beállítva, a JOBB gomb segítségével böngészhet a tervezett edzés fázisai között.
 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a JOBB gombot a sport profilok listájának megnyitásához. Ezt követően kövesse a fenti utasításokat az Edzés indítása pontban a 3. lépéstől.

Az M200 készülék segíteni fog elérni az edzésre kitűzött céljait. További információért lásd az Edzés közbeni funkciókat.

Din M200 ger dig vägledning under träningen för att nå ditt träningsmål. Se Funktioner under träning för mer information.