Ön itt van: Első lépések > Az M200 beállítása

Az M200 beállítása

Az új M200 készülék tárolási üzemmódban van, és úgy ébresztheti fel, hogy csatlakoztatja a számítógépéhez beállításra, vagy egy USB töltőhöz töltésre. Javasoljuk, hogy az M200 használatba vétele előtt töltse fel az akkumulátort. Ha az elem teljesen lemerült, a töltés megkezdése néhány percet vesz igénybe. Lásd az Akkumulátorok fejezetet az akkumulátor töltésére, az üzemidőkre, és az alacsony töltösség jelzésére vonatkozó információkért.

Válasszon beállítási lehetőséget: számítógéppel vagy kompatibilis mobil eszközzel

Kiválaszthatja, hogyan kívánja beállítani az M200 készüléket: számítógéppel, illetve vezeték nélkül, mobil eszköz segítségével. Mindkét módszer internetkapcsolatot igényel.

 • A mobil eszközzel való beállítás kényelmesebb, ha jelenleg nem fér hozzá USB porttal rendelkező számítógéphez, azonban ez a módszer több időt vehet igénybe.
 • A vezetékes számítógépes beállítás gyorsabb, és a művelet közben egyúttal tölti is az M200 készüléket, azonban ehhez egy számítógép szükséges.

A lehetőség: Beállítás mobil eszközön vagy a Polar Flow alkalmazással

A Polar M200 vezeték nélkül, a Bluetooth® Smart funkció segítségével csatlakozik a Polar Flow mobil alkalmazáshoz, ezért ne feledje bekapcsolni a Bluetooth funkciót a mobil eszközön.

A Polar Flow alkalmazással kompatibilis eszközöket lásd a support.polar.com oldalon.

 1. Csatolja le a csuklópántot a Csuklópánt című fejezetben leírt módon.
 2. Hogy az M200 elegendő energiával rendelkezzen a beállítási művelethez, csatalkoztassa azt egy áram alatt lévő USB porthoz, vagy egy USB tápadapterhez. Győződjön meg arról, hogy az adapter jelölése a következő: "output 5Vdc" mely minimum 500 mA-t biztosít. Ellenőrizze, hogy megfelelően csatlakoztatta az M200 készüléket, azaz az USB csatlakozó négy érintkezője a számítógép USB portjának vagy tápadapterének érintkezői felé néz. Eltarthat egy pár percig, mire az M200 felébred, és megjelenik a töltési animáció.

  Töltés előtt bizonyosodjon meg arról, hogy az M200 USB-csatlakozóján nincs nedvesség, hajszál, por vagy kosz. Finoman törölje le a szennyeződéseket vagy nedvességet.

 3. Menjen az App Store vagy a Google play webáruházba a mobil eszközön, keresse ki, és töltse le a Polar Flow alkalmazást.
 4. Nyissa meg a Flow alkalmazást a mobil eszközén. Az alkalmazás automatikusan észleli a közelben lévő M200 készüléket, és felkínálja a párosítás lehetőségét. Fogadja el a párosítási ajánlatot, és írja be az M200 kijelzőjén megjelenő Bluetooth párosítási kódot a Flow alkalmazásba.

  Az M200 és a Flow alkalmazás csatlakoztatásához ellenőrizze, hogy az M200 készülék be van kapcsolva.
 5. Hozzon létre egy új Polar fiókot, vagy lépjen be a meglévővel, ha már van fiókja. Az alkalmazás végigvezeti a feliratkozás és beállítás műveletein. Koppintson a Save and sync (mentés és szinkronizálás) lehetőségre, miután minden beállítást megadott. A személyes beállítások ekkor szinkronizálódnak az M200 készülékkel.

  A legpontosabb és legszemélyreszabottabb edzési és aktivitási adatokért, fontos, hogy pontosan végezze el a beállítást. Ha van elérhető firmware-frissítés az M200 készülékhez, ajánlott telepíteni a beállítás alatt. Ez körülbelül 20 percet vehet igénybe.
 6. A szinkronizáció végén az M200 kijelzője megjeleníti az idő nézetet.

Miután a beállítás elkészült, a készülék készen áll a használatra. Jó szórakozást!

B lehetőség: Beállítás számítógéppel

 1. Menjen a flow.polar.com/start oldalra, és telepítse a FlowSync szoftvert az M200 beállításához.
 2. Csatolja le a csuklópántot a Csuklópánt című fejezetben leírt módon.
 3. Csatlakoztassa az M200 készüléket a számítógéphez a mellékelt USB kábellel, hogy a beállítás alatt feltöltsön. Győződjön meg róla, hogy helyesen csatlakoztatta az M200 készüléket (lásd a fenti képet). Ha az M200-at közvetlenül csatlakoztatja a számítógép USB portjához, gondoskodjon arról, hogy az USB-összekötő nincs meghajolva. Eltarthat egy pár percig, mire az M200 felébred. Hagyja, hogy a számítógép feltelepítse a javasolt USB-meghajtókat.

  Töltés előtt bizonyosodjon meg arról, hogy az M200 USB-csatlakozóján nincs nedvesség, hajszál, por vagy kosz. Finoman törölje le a szennyeződéseket vagy nedvességet.

 4. Jelentkezzen be Polar-fiókjával vagy hozzon létre újat. A webes szolgáltatás végigvezeti a feliratkozás, illetve a készülék beállításának műveletén.

  Hogy a kapott aktivitási és edzési adatok a lehető legpontosabbak és személyre szabottabbak legyenek, lényeges, hogy a webes szolgáltatásra való feliratkozás során pontos adatokat adjon meg. A feliratkozáskor kiválaszthatja az M200-on használni kívánt nyelvet. Ha van elérhető firmware-frissítés az M200 készülékhez, ajánlott telepíteni a beállítás alatt. Ez körülbelül 10 percet vehet igénybe.

Miután a beállítás elkészült, a készülék készen áll a használatra. Jó szórakozást!