Ön itt van: Jellemzők > Smart Coaching funkciók > Activity Guide

Activity Guide (Aktivitási útmutató)

Az Activity Guide funkció megmutatja, mennyire volt aktív a nap folyamán, illetve jelzi, mennyit kell még edzenie a napi javasolt aktivitási szint eléréséhez. Az aktivitási cél állását az M200 készüléken, a Polar Flow mobil alkalmazásban, és a Polar Flow webes szolgáltatásban is láthatja.

Activity Guide az M200 készüléken

Az M200 idő nézetében a kijelző körül látható pöttyök és számok azt jelzik, hogy mennyit teljesített a napi célból.

Az M200 főmenüjének második ikonja a napi aktivitás további részleteit mutatja. Itt megtekintheti a napi aktivitási cél előrehaladását százalékban kifejezve. A napi aktivitási cél állását egy aktivitási sáv is jelz.

Az Aktivitás menüben további lehetőségeket talál a napi cél eléréséhez. Az M200 készülék megmondja, mennyi ideig kell aktívnak maradnia ha az alacsony, a közepes, vagy a magas intenzitású aktivitást választja. Az ‘up’ alacsony, a ‘walking’ közepes, a ‘jogging’ pedig maga intenzitást jelent. A praktikus tanácsok, pl. „50 perc gyaloglás” vagy „20 perc kocogás” segítségével eldöntheti, hogyan akarja elérni a napi célt. A Polar Flow webes szolgáltatásában vagy a Polar Flow alkalmazásban még több példát találhat az alacsony, közepes és magas intenzitású aktivitásokra.

További információért lásd: 24/7 aktivitás-követés