Ön itt van: Beállítások > A firmware frissítése

A firmware frissítése

Frissítheti az M200 firmware-jét, hogy az naprakészen maradjon. A Firmware frissítéseket az M200 működésének fejlesztésére készítik. Tartalmazhatnak fejlesztéseket a meglévő funkciókhoz, teljesen új funkciókat, vagy javításokat. Javasoljuk, hogy minden új verzió megjelenésekor frissítse az M200 firmware-ét.

Mobil eszközzel vagy tablettel

A firmware frissítését mobil eszközzel is elvégezheti, ha a Polar Flow mobil alkalmazással szinkronizálja edzési és aktivitási adatait. Az alkalmazás értesíti, ha van elérhető frissítés, és végigvezeti annak telepítésén. Javasoljuk, hogy a frissítés megkezdése előtt csatlakoztassa az M200 készüléket egy áramforráshoz, hogy a frissítés zavartalan legyen.

A firmware frissítése a kapcsolat minőségétől függően körülbelül 20 percet vehet igénybe.

Számítógéppel

Akárhányszor egy új firmware verzió elérhetővé válik, a FlowSync értesíti Önt, ahogy a M200-at a számítógépéhez csatlakoztatja. A firmware frissítések a FlowSync szoftveren keresztül töltődnek le.

A firmware frissítéséhez:

  1. Dugja be az M200-at a számítógépbe.
  2. FlowSync megkezdi adatainak szinkronizálását.
  3. A szinkronizálás után, megjelenik egy kérés, hogy frissítse a firmware-t.
  4. Válassza a Yes (igen) elemet. Az új firmware telepítve van (ez eltarthat egy ideig), és az M200 újraindul. Várja meg, amíg a firmware frissítése befejeződik, majd válassza le az M200 készüléket a számítógépről.

A firmware frissítése miatt nem veszít adatokat: A firmware frissítése utáelőtt az M200-on található legfontosabb adatai a Flow web szolgáltatásba szinkronizálódnak.