Ön itt van: Jellemzők > Sport Profilok

Polar Sport Profilok

A sport profilok az M200-asán található sportokat jelölik. Az M200 készülék gyárilag tartalmaz bizonyos alapértelmezett sportprofilokat. A Polar Flow alkalmazásban vagy webes szolgáltatásban új sportokat adhat hozzá a listájához, és szinkronizálhatja azokat az M200-ra, ezzel létrehozva kedvenc sportjai listáját.

A Flow webes szolgáltatásban mindegyik sport profilhoz megadhat részletesebb beállításokat is. Például, személyre szabott edzési nézeteket hozhat létre a sportokhoz, valamint kiválaszthatja, hogy milyen adatokat szeretne látni edzés közben: kizárólag a pulzust, vagy csak a sebességet és a távolságot—akármi, ami a legjobban illik az edzési szükségleteihez.

Az M200-ban maximum 20 sport profilja lehet egyszerre. A Polar Flow mobil alkalmazásban vagy a Polar Flow webes szolgáltatásban található sport profilok száma nem korlátozott.

További információkért tekintse meg a Sport profilok a Flow webes szolgáltatásban vagy a Sport profilok a Polar Flow alkalmazásban részt.

A sportprofilok használatával nyomon követheti tevékenységeit, és láthatja, mennyit fejlődött különböző sportokban. Edzési előzményeit és előrehaladását a Flow webes szolgáltatásban ellenőrizheti.

Kérjük vegye figyelembe, hogy számos beltéri sport, csoportos sport and csapatsport profil esetében a látható HR más eszköz számára beállítás alapértelmezetten be van kapcsolva. Ez azt jelenti, hogy a Bluetooth Smart kábelmentes technológiát használó kompatibilis eszközök pl. kondi eszközök követhetik a szívritmusát. Ellenőrizheti hogy melyik sport profil rendelkezik alapértelmezettnek beállított Bluetooth adatközléssel a Polar Sport profil listából. Engedélyezheti vagy tilthatja a Bluetooth adattovábbítást a sport profil beállításoknál.