Ön itt van: Első lépések > Gombok, képernyőikonok, és a menük felépítése

Gombok, képernyőikonok, és a menük felépítése

Gombok

Az M200 készülék mindekét oldalán egy gomb található. A gombok funkcióit lásd az alábbi táblázatban.

BAL JOBB
Megnyomás Megnyomás
Visszatérés a menü előző szintjére A menü böngészése, kiválasztások és edzési nézet
Edzés szüneteltetése  
Nyomva tartás Nyomva tartás
Az edzés szüneteltetése közben leállítja az edzést Belépés a menübe
Visszatérés az idő nézetbe Kiválasztások jóváhagyása
Idő módban elindítja a párosítást és szinkronizálást. Az edzés kezdete
  Edzés közben tesz egy kört

Bármelyik gomb megnyomása felkapcsolja a háttérvilágítást. Edzés közben a kijelző kigyullad, amikor annak megtekintéséhez balra fordítja a csuklóját.

Kijelző ikonjai

A kijelző körül látható pöttyök több dolgot is jelölhetnek:

  • Az idő nézetben a kijelző körül látható pöttyök azt jelzik, hogy mennyit teljesített a napi célból.
  • Edzés közben a pöttyök a jelenlegi pulzuszónát mutatják. Ha fázis alapú edzést végez, a pöttyök a cél pulzuszónát mutatják. Ha gyors edzést végez, a pöttyök azt jelzik, mennyit teljesített a kitűzött célból.
  • A menük böngészése közben a pöttyök a görgetősávot jelképezik.
Repülés üzemmód be van kapcsolva. Szétkapcsoltak a mobiltelefonjával és a tartozékokkal létesített vezetéknélküli kapcsolatok.
A Ne zavarjanak üzemmód be van kapcsolva, azaz semmilyen smart értesítést nem fog kapni. A Do not disturb (ne zavarjanak) mód alapértelmezésben este 10 és reggel 7 óra között kapcsol be. A Ne zavarjanak módot a Polar Flow mobil alkalmazásban kapcsolhatja be és ki, illetve itt módosíthatja az üzemmód beállításait. További információért lásd: Smart értesítések.
A csatlakoztatott telefonnal létesített Bluetooth kapcsolat szétkapcsolva. Az idő nézetben nyomja meg és tartsa lenyomva a BAL gombot az újra csatlakozáshoz.

Szinkronizálás. Amikor az M200 a Polar Flow alkalmazással szinkronizál, az idő nézetben egy forgó kör jelenik meg.

Sync was succesful (A szinkronizálás sikeres). Sikeres szinkronizálás esetén a kör helyén rövid időre ez az üzenet jelenik meg.

Syncing failed (Szinkronizálás sikertelen). Ha a szinkronizálás után ezt az ikont látja, az M200 nem szinkronizálódott sikeresen a Polar Flow alkalmazással.

Elérte a heti díjat. További információért lásd: Futó program.

A GPS ikon villog, miközben az M200 a GPS műhold jelét keresi. Amint az M200 jelet talált, a GPS ikon nem villog tovább, és világítva marad.

A szív ikon a pulzust jelképezi. A szív villog, miközben az M200 a pulzusát keresi. Amint a készülék megtalálja a pulzust, az ikon nem villog tovább, és világítva marad.

Menük felépítése

Edzés

Az edzés megkezdéséhez menjen a Training (edzés) menübe. Keresse ki a használni kívánt profilt a sport profilok listájából. A Polar Flow mobil alkalmazásban vagy a Polar Flow webes szolgáltatásban további Sport profilokat adhat hozzá. A webes szolgáltatásban egyedi beállításokat adhat meg valamennyi sport profilhoz.

Aktivitás

A napi aktivitási célját az Activity (aktivitás) menüben, az aktivitási mezőben láthatja. Az aktivitási mező feltöltődik, ahogyan közeledik a napi cél eléréséhez. Az idő nézetben a napi aktivitási cél állását a kijelző körüli pöttyök jelzik. A napi aktivitási cél eléréséhez szükséges tevékenységeket, illetve a megtett lépések számát lásd az Aktivitás menüben. Ha a nap folyamán inaktivitási pecséteket kap, azok szintén az Aktivitás menüben jelennek meg.

Az M200 készüléktől kapott napi aktivitási cél a személyes adatain és aktivitási szintjén alapszik, melyeket a név és profilkép alatti menüben, a Polar Flow alkalmazásban, illetve a webes szolgáltatás beállításaiban talál.

További információért lásd: 24/7 aktivitás-követés

Előzmények

A History (Előzmények) menüben a legutóbbi öt edzését láthatja. A korábbi edzések adatai az M200 készüléken tárolódnak, amíg nem szinkronizálja azt a Polar Flow alkalmazással, vagy webes szolgáltatással. Ha az M200 készüléken nem maradt elég tárhely az edzési előzmények tárolásához, a készülék megkéri, hogy szinkronizálja az előzményeket a Flow alkalmazással vagy a webes szolgáltatással. További információért lásd: Edzési összefoglaló.

My HR

A My HR menüben ellenőrizheti a jelenlegi pulzusát, anélkül, hogy elindítaná az edzést.

Beállítások

A Settings (Beállítások) menüben eszközöket párosíthat és szinkronizálhat az M200 készülékkel, illetve be/kikapcsolhatja a smart értesítéseket, és a repülés üzemmódot. További információkért lásd: Beállítások.