Ön itt van: Edzés > Edzési összefoglaló

Edzési összefoglaló

Edzés után

Közvetlenül az edzés befejezése után M200 készülékén összefoglaló értékelést kap az edzésről. A Polar Flow alkalmazásban vagy a Polar Flow webes szolgáltatásban részletesebb, illusztrált elemzést is megtekinthet.

Az M200 készüléken a következő edzési adatokat tekintheti meg:

Időtartam

Az edzés időtartama.

HR avg* (átlag pulzus)

Az edzés alatti átlag pulzusszám pulzus/perc vagy a maximális pulzusszám százalékában kifejezve, a Polar Flow webes szolgáltatásban megadott sport profil beállítástól függően.

HR max* (maximális pulzus)

Maximális pulzusszám az edzés alatt.

Distance** (távolság)

Az edzés során megtett távolság.

Pace/Speed avg** (átlag tempó/sebesség)

Edzés átlagtempója/sebessége.

Pace/Speed max** (max. tempó/sebesség)

Maximális tempó/sebesség az edzés alatt.

Kalória

Az edzés során elégetett kalóriák.

*) Ez az adat csak akkor jelenik meg, ha edzés közben mérte a pulzusát.

**) Ez az adat csak akkor jelenik meg, ha edzés közben használt a GPS funkciót.

Edzési előzmények az M200 készüléken

A History (Előzmények) menüben a legutóbbi öt edzésének összefoglaló adatait láthatja. Menjen a History (Előzmények) menübe, és a JOBB gombbal válassza ki a megtekinteni kívánt edzést. Nyomja meg és tartsa lenyomva a JOBB  az edzési adatok megtekintéséhez. A megjelenített adatok az edzés során használt sportprofil-beállításoktól függnek.

A korábbi edzések adatai az M200 készüléken tárolódnak, amíg nem szinkronizálja azt a Polar Flow alkalmazással, vagy webes szolgáltatással. Ha az M200 készüléken nem maradt elég tárhely az edzési előzmények tárolásához, a készülék megkéri, hogy szinkronizálja az előzményeket a Flow alkalmazással vagy a webes szolgáltatással.

Edzési adatok a Polar Flow alkalmazásban

Az M200 minden edzés befejezése után automatikusan szinkronizálódik a Polar Flow alkalmazással, ha a telefon Bluetooth hatósugáron belül van. Az edzési adatokat manuálisan is szinkronizálhatja az M200 és a Flow alkalmazás között a BAL gomb nyomva tartásával, ha be van jelentkezve a Flow alkalmazásban, és a telefon Bluetooth hatósugáron belül van. Az alkalmazás segítségével minden edzés után azonnal elemezheti adatait. Az alkalmazás lehetővé teszi az edzési adatainak gyors áttekintését.

További információért lásd: a Polar Flow alkalmazást.

Edzési adatok a Polar Flow webes szolgáltatásban

Elemezze edzésének minden részletét, és tudjon meg többet a teljesítményéről. Kövesse fejlődését és a legjobb edzéseit ossza meg másokkal.

További információért lásd: a Polar Flow Web Szolgáltatást.