Ön itt van: Jellemzők > GPS

GPS funkciók

Az M200 beépített GPS-el rendelkezik, mely pontos sebesség/tempó és távolsági méréseket biztosít szabadtéri sportok egész sorához, és lehetővé teszi Önnek, hogy útvonalát egy térképen nyomon kövesse a Flow alkalmazásban és web szolgáltatásban az edzés után.

Ha edzés közben szeretné látni a GPS adatokat az M200 készüléken, módosítania kell a használni kívánt sport profil edzési nézeteit.

Az M200 SiRFInstantFix™ műhold becslési technológiát használ a gyors műholdas helyzet-meghatározáshoz. Optimális körülmények között, azaz szabadban, magas épületektől és fáktól távol az M200 készülék kevesebb, mint egy perc alatt képes fogni a műholdjeleket.

Az M200 készülék technológiája pontosan meghatározza a műhold helyzetét az első meghatározástól kezdve három napig. Így ha a következő három nap során bármikor edz, az M200 készülék tudja, hol keresse a műholdakat, és akár 5-10 másodpercen belül képes csatlakozni azokhoz. A helymeghatározás pontossága a 2. és 3. napon fokozatosan csökken.

Ha a következő néhány nap során nem edz a készülékkel, az M200-nak ismét meg kell keresnie a műholdak jeleit, így a helymeghatározás hosszabb időt vehet igénybe.

A legjobb GPS teljesítmény érdekében számlappal felfelé viselje az M200 készülékét.