Ön itt van: Első lépések > Bevezetés

Polar M200 használati útmutató

Ez a felhasználói kézikönyv segíti a kezdeteket az új M200 készülékkel. Az M200 videó oktatóanyag és a GYIK megtekintéséhez látogasson el a support.polar.com/en/M200 honlapra.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar M200 készülékéhez!

A Polar M200 GPS futóóra beépített GPS funkcióval, csuklópántos pulzusmérővel, és egyedi, intelligens edzési funkciókkal rendelkezik. A kompakt GPS rendszer segítségével nyomon követheti tempóját, a megtett távolságot, a magasságot, illetve útvonalat. Nem szükséges külön pulzusmérő készüléket használnia; a csuklópántos pulzusmérő funkció segítségével edzés közben folyamatosan mérheti pulzusát.

Kövesse nyomon mindennapos aktivitását. Fedezze fel, milyen jótékony hatással van az edzés az egészségére, és kapjon hasznos tippeket a napi aktivitási célok eléréséhez. Maradjon kapcsolatban az intelligens értesítők segítségével; az M200 készülék képes fogadni a bejövő hívások, üzenetek, és alkalmazások értesítőit. A cserélhető csuklópánttal készüléke bármilyen öltözék kiegészítője lehet. A csuklópántok külön kaphatók.

Hozza ki a maximumot M200 készülékéből

Csatlakozzon a Polar hálózatához, és hozza ki a legtöbbet M200 készülékéből.

Töltse le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Eredményeinek és teljesítményének azonnali áttekintéséhez és visszajelzés azonnali megtekintéséhez szinkronizálja M200 készülékét a Flow alkalmazással az edzés után. A Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheti, hogy hogyan aludt és hogy mennyire volt aktív a nap folyamán.

Szinkronizálja a Polar Flow webes szolgáltatásnak elküldött edzési adatait a FlowSync szoftverrel számítógépén vagy a Flow alkalmazáson keresztül. A webes szolgáltatással megtervezheti edzéseit, számon tarthatja eredményeit, útmutatást és részletes elemzést kaphat edzési eredményeiről, aktivitásáról és alvásáról. Ossza meg eredményeit barátaival is, keressen edzőpartnereket, és edzzen együtt a helyi közösséggel. Mindezt megtalálja a polar.com/flow oldalon.