Ön itt van: Polar Flow > Polar Flow app > Az edzés megtervezése

Az edzés megtervezése a Polar Flow alkalmazással

Megtervezheti az edzéseit és személyes edzési célokat hozhat létre a Polar Flow alkalmazás vagy a Polar Flow webes szolgáltatás segítségével. Ne felejtse, hogy használat előtt az edzési célokat szinkronizálni kell az M200 készülékkel, illetve hogy az M200 csak az adott napra tervezett edzéseket mutatja. Az M200 készülék segíteni fog elérni az edzésre kitűzött céljait.

 • Quick Target (gyors cél): Válassza ki az edzés időtartam vagy kalória célját. Kiválaszthatja például, hogy 500 kalóriát szeretne elégetni, 10 km-t szeretne futni, vagy 30 percig szeretne úszni.
 • Phased Target (szakaszos cél): Az edzési időt szakaszokra is oszthatja, és mindegyik szakaszhoz külön adhat meg időtartamot és intenzitást. Ez például, létrehoz egy intervallum edzést, és megfelelő bemelegítési és levezetési fázisokat ad hozzá.

Edzési cél létrehozása a Polar Flow alkalmazás segítségével

 1. A Polar Flow alkalmazásban nyissa meg a Training (Edzés) naptárat.
 2. Koppintson a plusz ikonra a jobb felső sarokban.

Gyors cél létrehozása

 1. Válassza ki a listából az Add quick target (gyors cél hozzáadása) lehetőséget.
 2. Állítsa be célként a Distance (távolság), Duration (időtartam) vagy Calories (kalória) lehetőséget.
 3. Adjon hozzá egy sportot (opcionális), majd töltse ki a Target name (cél neve), Date (dátum), Time (idő) és Notes (jegyzetek) mezőket (opcionális). A cél típusától függően adja meg a Distance (távolság), Duration (időtartam) vagy Calories (kalóriák) értékét.
 4. Koppintson a Create target (cél létrehozása) lehetőségre a cél a edzési naptárhoz való hozzáadásához.

Szakaszos cél létrehozása

A Polar Flow alkalmazás segítségével csak időszakos szakaszos célt hozhat létre. Ha más típusú szakaszos célt akar létrehozni, a Polar Flow webes szolgáltatást kell használnia.

 1. Koppintson az Add phased target (szakaszos cél hozzáadása) lehetőségre.
 2. Adjon hozzá egy sportot (opcionális), majd töltse ki a Target name (cél neve), Date (dátum), Time (idő) és Notes (jegyzetek) mezőket (opcionális). A csúszka segítségével állítsa be a Start phases automatically (szakaszok automatikus indítása) lehetőséget.
 3. Pöccintsen jobbról balra az edzési cél különböző szakaszbeállításainak módosításához:
  • Warm-up (bemelegítés): Válassza ki, hogy a szakaszt a Duration (időtartam) vagy Distance (távolság) beállítás alapján kívánja megadni, majd töltse ki az értékeket.
  • Interval (intervallum): Állítsa be a Number of intervals (intervallumok száma) értéket, majd állítsa be a Work (edzési) és Rest (pihenési) szakaszt vagy szakaszokat a Duration (időtartam) vagy Distance (távolság) beállítás alapján, és adja meg a kívánt értékeket.
  • Cool-down (levezetés): Válassza ki, hogy a szakaszt a Duration (időtartam) vagy Distance (távolság) beállítás alapján kívánja megadni, majd töltse ki az értékeket.
 1. Koppintson a Create target (cél létrehozása) lehetőségre a cél a edzési naptárhoz való hozzáadásához.