Ön itt van: Polar Flow > Polar Flow Web Service > Sportprofilok a Flow web szolgáltatásban

Polar sport profilok a Flow web szolgáltatásban

Az M200 három alapértelmezett sport profilt tartalmaz. A Polar Flow webes szolgáltatásban új sport profilokat adhat a sportlistához, és módosíthatja azok beállításait. Az M200 legfeljebb 20 sport profilt képes tárolni. Ha a Flow web szolgáltatásban több, mint 20 sport profilt állít be, az első 20 ezek közül szinkronizáláskor átkerül az M200 készülékre.

A sport profilok sorrendjét az egérrel új helyükre húzva módosíthatja. Válassza ki az áthelyezendő sportot, majd húzza a kívánt helyre a listában.

Sport profil hozzáadása

A Flow web szolgáltatásban:

 1. Kattintson a nevére/profiljára a jobb felső sarokban.
 2. Válassza ki a Sport Profiles (sport profilok) lehetőséget.
 3. Kattintson az Add sport profile (sport profil hozzáadása), és válassza ki a sportot a listából.
 4. A sport ekkor hozzáadódik a sportlistához.

Sport profil szerkesztése

A Flow web szolgáltatásban:

 1. Kattintson a nevére/profiljára a jobb felső sarokban.
 2. Válassza ki a Sport Profiles (sport profilok) lehetőséget.
 3. Kattintson az EDIT (szerkesztés) lehetőségre a módosítani kívánt sport alatt.

Az egyes sportprofilokban a következő információkat szerkesztheti:

Alapadatok

 • Automatikus kör (Időtartam vagy távolság is megadható, valamint ki is lehet kapcsolni)

Pulzus

 • Pulzus nézet (dobbanások száma percenként vagy a maximum %-os értéke)
 • A pulzusszám más eszköznek is látható. (Ezt azt jelenti, hogy más, Bluetooth Smart vezeték nélküli technológiát használó eszközök (pl. edzőgépek) is érzékelik a pulzusát.) Az M200 készülék segítségével Polar Club edzések közben a Polar Club rendszerének is továbbíthatja pulzusadatait.)
 • Pulzustartomány beállítások (a pulzustartományok segítségével könnyen kiválaszthatja és nyomon követheti az edzés intenzitását. Alapértelmezett beállítás esetében a pulzus korlát nem változtatható meg. Szabad beállítás esetében lehet korlátokat szabni. Az alapértelmezett pulzustartományokat a maximum pulzusa alapján kerülnek kiszámításra.)

Sebesség/tempó beállítások

 • Sebesség/tempó nézet (választhat a sebesség km/h / mph és a tempó perc/km / perc/mérföld között)

Edzési nézetek

Kiválaszthatja melyik adatokat szeretné látni az edzési nézetben az edzés alatt. Minden sport profilhoz öt különböző edzési nézetet társíthat. Minden egyes edzési nézet maximum két adatmezővel rendelkezhet.

A szerkesztéshez kattintson a már létező nézet ceruza ikonjára, új nézet hozzáadásához pedig az Add new view (új nézet hozzáadása lehetőségre).

Mozdulatok és visszajelzések

 • Rezgő visszajelzések (a rezgő jelzéseket be- és kikapcsolhatja)

GPS és magasság

 • GPS felvételi felbontás (kikapcsolt vagy nagy pontosságú, bekapcsolt beállítás)

 

Amikor befejezte a sport profilok beállításait, kattintson a Save (mentés) gombra. Ne felejtse el szinkronizálni beállításait az M200-al.

Kérjük vegye figyelembe, hogy számos beltéri sport, csoportos sport and csapatsport profil esetében a látható HR más eszköz számára beállítás alapértelmezetten be van kapcsolva. Ez azt jelenti, hogy a Bluetooth Smart kábelmentes technológiát használó kompatibilis eszközök pl. kondi eszközök követhetik a szívritmusát. Ellenőrizheti hogy melyik sport profil rendelkezik alapértelmezettnek beállított Bluetooth adatközléssel a Polar Sport profil listából. Engedélyezheti vagy tilthatja a Bluetooth adattovábbítást a sport profil beállításoknál.