Ön itt van: Fontos információk > Akkumulátor

Akkumulátor

A Polar arra kéri, hogy csökkentse minimálisra a hulladékok környezetre és emberi egészségre gyakorolt hatását azzal, hogy követi a helyi hulladék-elhelyezési szabályokat, és ahol lehetséges, külön gyűjti be az elektronikus eszközöket a termék élettartama végén. Ne vegyes kommunális hulladékként selejtezze le a terméket.

Az M200 akkumulátorának feltöltése

Az M200 beépített, újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Az újratölthető elemek véges számú töltési ciklussal rendelkeznek. Akár 300 alkalommal feltöltheti az elemet, mielőtt a teljesítménye érezhetően csökkenne. A töltési ciklusok száma a felhasználási és működtetési körülményektől is függ.

Ne töltse az akkumulátort 0 °C / +32 °F alatti, illetve +40 °C / +104 °F feletti hőmérsékleten, vagy ha az USB port nedves.

Fali csatlakozón keresztül is feltöltheti az akkumulátort. Amikor fali csatlakozón keresztül végez töltést, használjon egy USB táp adaptert (nem tartozék). USB hálózati adapter használata estén az adapternek 5Vdc kimenettel kell rendelkeznie és minimum 500mA áramerősséget kell biztosítania. Kizárólag megfelelő biztonsági jóváhagyással rendelkező („LPS”, „Korlátozott áramellátás”, „UL-listán szereplő" vagy „CE” jelöléssel ellátott) USB hálózati adaptert lehet használni.

A Polar termékeit ne töltse 9 voltos töltővel. A 9 voltos töltő használata kárt tehet a Polar-termékben.

Ellenőrizze, hogy megfelelően csatlakoztatta az M200 készüléket az adapterhez, azaz az USB csatlakozó négy érintkezője az USB adapter érintkezői felé néz.

A számítógéppel való töltéshez egyszerűen csatlakoztassa az M200-at a számítógéphez; eközben szinkronizálhatja is azt a FlowSync-el.

  1. Válassza le a készüléket a csuklópántról.
  2. Csatlakoztassa az M200 készüléket a számítógép USB-portjához. Ellenőrizze, hogy megfelelően csatlakoztatta az M200 készüléket, azaz az USB csatlakozó négy érintkezője a számítógép USB portjának érintkezői felé néz. Ellenőrizze, hogy az USB-csatlakozó nincs meghajolva. Ha az elem teljesen lemerült, a töltés megkezdése néhány percet vesz igénybe. Ha a számítógép USB portja túl laza a csatlakozatáshoz, egy USB A csatlakozó és A aljzat hosszabbító kábel segítségével csatlakoztassa a porthoz az M200 készüléket. Hagyja, hogy a számítógép feltelepítse a javasolt USB-meghajtókat.

    Töltés előtt bizonyosodjon meg arról, hogy az M200 USB-csatlakozóján nincs nedvesség, hajszál, por vagy kosz. Finoman törölje le a szennyeződéseket vagy nedvességet.

  1. A szinkronizálást követően egy animált akkumulátor ikon jelenik meg a kijelzőn.
  2. Amikor az akkumulátor ikon teljesen megtelik, az M200 töltése kész.

Ne hagyja hosszabb ideig az akkumulátort lemerülve, vagy folyamatosan feltöltve, mert az hatással lehet az akkumulátor élettartamára.

Az akkumulátor üzemideje

Az akkumulátor üzemideje:

  • 24/7 aktivitás-követéssel és 1 óra/napos edzéssel GPS-szel és optikai pulzusmérővel, Smart értesítések nélkül legfeljebb 6 nap, azaz
  • max. 6 óra folyamatos edzés GPS-szel és optikai pulzusmérővel, vagy
  • max. 40 óra folyamatos edzés optikai pulzusmérővel, vagy
  • 24/7 aktivitás-követéssel, Smart értesítések nélkül legfeljebb 30 nap.

Az üzemidőt számos tényező, például az M200 használati környezeti hőmérséklete, a választott és használt funkciók, a kijelző üzemideje, valamint az akkumulátor életkora is befolyásolja. Jóval fagypont alatti hőmérséklet esetén az üzemidő jelentősen lecsökkenhet. Ha a kabátja alatt viseli az M200-at, úgy melegebben tartja és ezzel megnövelheti annak üzemidejét.

Alacsony akkumulátortöltöttségre figyelmeztető üzenetek

Battery low (alacsony töltöttség)

Az elem töltöttsége alacsony. Javasolt az M200-at feltölteni.

Charge (töltés)

A töltöttség túl alacsony az edzés rögzítéséhez. Nem lehet új edzést indítani az M200 feltöltése nélkül.