Ön itt van: Beállítások > Beállítások módosítása

Beállítások módosítása

A Settings (Beállítások) menüben a következőket találja:

  • Pair & Sync (Párosítás és Szinkronizálás)
  • Flight mode (repülő üzemmód)
  • Smart notificat. (smart értesítések)
  • About product (a termékről)

Pair & Sync (Párosítás és Szinkronizálás)

Pair & Sync devices (Eszközök párosítása és szinkronizálása): Eszközök, pl. pulzusmérő, mérleg, vagy mobil eszköz párosítása az M200 készülékkel. További információkért lásd: Pairing. Szinkronizálja adatait az M200 készülékről egy párosított mobil eszközre. Tipp: A szinkronizálási műveletet a BAL gomb nyomva tartásával az idő nézetben is elvégezheti.

Remove pairings (Párosítások eltávolítása): Kapcsolat eltávolítása a pulzusmérő vagy mobil eszköz és az M200 készülék között.

Repülés üzemmód

Válassza ki az On (Be) vagy Off (Ki) lehetőséget.

A repülőgépes mód kikapcsolja az eszköz minden vezeték nélküli kommunikációját. Azt még mindig használhatja adatgyűjtésre, illetve csuklópántos pulzusmérésre, de nem tudja azt az edzések során a Bluetooth Smart pulzusmérővel használni, vagy szinkronizálni az adatait a Polar Flow mobil alkalmazással, mert a Bluetooth Smart ki van kapcsolva.

Smart notificat. (smart értesítések)

Válassza ki az On (Be) vagy Off (Ki) lehetőséget a smart értesítések menüben. A funkcióról szóló további információért lásd: Smart értesítések.

About product (a termékről)

Ellenőrizze az M200 eszközazonosítóját, és a HW modell firmware verzióját. Erre az információra akkor lehet szüksége, ha felveszi a kapcsolatot a Polar ügyfélszolgálattal. Ha az M200 használata közben problémákat tapasztal, válassza ki a Restart device (Eszköz újraindítása) lehetőséget. További információért lásd: Az M200 újraindítása.

Napszak beállítása

A pontos idő és annak formátuma a mobil eszköz vagy számítógép rendszerének időbeállításai szerint töltődik be amikor az M200 eszköz a Polar Flow alkalmazással vagy webes szolgáltatással szinkronizálódik. Az időbeállítás megváltoztatáshoz először meg kell változtatnia az időt a mobil eszközön, illetve az időzónát a számítógépén, majd azt szinkronizálnia kell az M200 készülékkel.