Olet täällä: Aloittaminen > Yhteensopivat sensorit > Polar LOOK Kéo Bluetooth® Smart -tehosensori

Polar LOOK Kéo Power Bluetooth® Smart

Kehitä pyöräilytekniikkaasi ja suorituskykyäsi. Kunnianhimoisille pyöräilijöille ihanteellisesti sopiva järjestelmä käyttää Bluetooth® Smart -teknologiaa ja kuluttaa vain vähän energiaa.

• Antaa välitöntä palautetta mittaamalla tehontuottoa tarkasti watteina.
  • Näyttää vasemman ja oikean jalan tasapainon sekä hetkellisen ja keskimääräisen poljinnopeuden.
  • Näyttää voimavektoritoiminnon avulla, miten käytät voimaa suhteessa polkimeen.
  • Helppo ottaa käyttöön ja vaihtaa pyörästä toiseen.

Kéo Powerin yhdistäminen V650-pyöräilytietokoneeseen

Ennen kuin yhdistät Kéo Powerin, varmista, että olet asentanut sen oikein. Tietoa poljinten ja lähetinten asentamisesta on tuotepakkauksessa toimitetussa Polar LOOK Kéo Power -käyttöohjeessa ja ohjevideossa.

Lähettimet on yhdistettävä yksi kerrallaan. Yhdistäminen on siis tehtävä kaksi kertaa Kéo Power -järjestelmän käyttöönoton yhteydessä. Kun olet yhdistänyt ensimmäisen lähettimen, voit yhdistää toisen välittömästi valitsemalla sen luettelosta. Tarkista lähettimien takakannessa olevan ID:n perusteella, että oikeat lähettimet ovat luettelossa.

1. Siirry kohtaan Yleiset asetukset > Laiteparit > Yhdistä uusi laite. V650-pyöräilytietokone saa olla enintään kolmen metrin päässä yhdistettävästä sensorista. Se on riittävän lähellä ollessaan kiinnitettynä ohjaustankoon.

2. Aktivoi lähettimet pyörittämällä kampia. Sensorissa vilkkuva magenta valo ilmoittaa, että sensori on aktivoitu.

Suorita yhdistäminen 30 sekunnin kuluessa sensorin aktivoimisesta.

3. V650 näyttää luettelon löytämistään laitteista. Lähimpänä V650-harjoitustietokonetta oleva laite on luettelossa ensimmäisenä. Napauta laitetta, jonka haluat yhdistää.

4. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

5. Liitä sensori pyörään 1, pyörään 2, pyörään 3 tai pyörään 4. Voit vaihtaa pyörää myöhemmin kohdassa Yhdistetyt laitteet.

6. Määritä kammen pituus millimetreinä. Vahvista ja palaa LAITEPARIT-valikkoon napauttamalla.

Kun valitset pyörän lenkkiä varten, V650 alkaa automaattisesti etsiä pyörään liitettyjä sensoreita. V650 on valmis, kun sensoriosoittimen ympärillä oleva vihreä ympyrä ei liiku.

V650:n tehoasetukset

Mukauta tehoasetukset omien harjoitustarpeidesi mukaisiksi. Jos haluat muokata tehoasetuksia, siirry kohtaan Asetukset > Lajiprofiilit, valitse muokattava profiili ja valitse Tehoasetukset.

Kohdassa Tehoasetukset on seuraavat asetukset:

• Tehonäkymä: Valitse W (wattia), W/kg (wattia/kg) tai FTP % (% funktionaalisesta kynnystehosta).
  • Funktionaalinen kynnysteho (W): Aseta funktionaalinen kynnystehoarvosi. Se voidaan valita väliltä 60–600 wattia.
  • Poljinteho, liukuva keskiarvo: Valitse tehotietojen 3, 10 tai 30 sekunnin liukuva keskiarvo, tai valitse Aseta muu ja aseta liukuvaksi keskiarvoksi mikä tahansa arvo väliltä 1–99 sekuntia.
  • Tehoalueet: Tarkastele ja muuta tehoalueiden rajoja.

Kéo Powerin kalibrointi

Kalibroi Kéo Power ennen harjoituksen aloittamista. V650 aloittaa kalibroinnin automaattisesti aina, kun lähettimet aktivoituvat ja V650 löytyy. Kalibrointi kestää pari sekuntia.

Ympäristön lämpötila vaikuttaa kalibroinnin tarkkuuteen. Jos esimerkiksi aiot harjoitella ulkona, vie pyöräsi ulos puoli tuntia ennen kalibrointia. (Näin pyöräsi lämpötila on suunnilleen sama kuin ympäristön lämpötila.)

Kéo Powerin kalibrointi:

1. Valitse pyörä, johon sensori on liitetty, ja palaa päänäkymään napauttamalla . Pidä V650 päänäkymässä kalibroinnin ajan.
  2. Aktivoi lähettimet ja aloita kalibrointi kiertämällä kampia.
  3. Pidä pyörä pystysuorassa ja kammet paikoillaan, kunnes kalibrointi on suoritettu loppuun.

Varmista, että kalibrointi suoritetaan oikein:

• Älä kuormita polkimia kalibroinnin aikana.
  • Älä keskeytä kalibrointia.

Kun kalibrointi on valmis, vihreä LED-valo vilkkuu lähettimissä, ja voit aloittaa harjoituksen.