Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -verkkopalvelu

Polar Flow -verkkopalvelu

Polar Flow -verkkopalvelun avulla voit suunnitella ja analysoida harjoituksesi tarkasti ja lukea lisätietoa suorituksestasi.

Flow-verkkopalvelun avulla voit

• analysoida kaikki harjoitustietosi visuaalisten kaavioiden ja reittinäkymän avulla
  • verrata haluamiasi tietoja toisiin, kuten kierrokset tai nopeus verrattuna sykkeeseen
  • seurata pitkäaikaista edistymistäsi suuntausten ja juuri sinulle merkityksellisimpien tietojen perusteella
  • verrata harjoituksia omiin harjoituksiisi ja muiden harjoituksiin
  • jakaa huippuhetkiä seuraajiesi kanssa
  • kokea omat harjoituksesi ja toisten harjoitukset myöhemmin uudelleen.

Aloita Flow-verkkopalvelun käyttö luomalla Polar-tili osoitteessa flow.polar.com/start. Jos sinulla on jo Polar-tili, Flow-verkkopalvelua varten ei tarvitse luoda uutta tiliä. Voit kirjautua palveluun samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla, joita käytät esimerkiksi polarpersonaltrainer.com-palvelussa.

Lataa ja asenna FlowSync-ohjelma samasta osoitteesta, niin voit synkronoida tiedot V650-harjoitustietokoneen ja Flow-verkkopalvelun välillä.

Syöte

Syötteessä näet, mitä olet tehnyt viime aikoina. Lisäksi näet ystäviesi aktiviteetit ja voit kommentoida niitä.

Tutki

Tutki-näkymässä voit etsiä reittejä selaamalla karttaa. Näet muiden jakamat julkiset harjoitukset ja voit kokea uudelleen omia reittejäsi tai muiden reittejä sekä tutkia harjoitusten kohokohtia.

Päiväkirja

Päiväkirjassa näet aikataulutetut harjoituksesi ja voit tarkastella aiempia harjoituksiasi. Näytettäviä tietoja ovat harjoitussuunnitelmat päivä-, viikko- tai kuukausinäkymässä, yksittäiset harjoitukset ja viikoittaiset yhteenvedot.

Edistyminen

Edistyminen-kohdassa voit seurata edistymisestäsi kertovia raportteja. Raporttien avulla edistymistä on kätevä seurata pitkällä aikavälillä. Viikko-, kuukausi- ja vuosiraporteissa voit valita raportin käsittelemän lajin. Mukautetulla aikavälillä voit valita sekä aikavälin että lajin. Valitse raportin aikaväli ja laji pudotusvalikoista ja valitse raportin kaaviossa näytettävät tiedot napsauttamalla pyöräkuvaketta.

Tukitietoa ja lisätietoja Flow-verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa www.polar.com/fi/tuki/flow.