Olet täällä: Harjoittelu > Painikkeiden toiminnot harjoittelun aikana

Painikkeiden toiminnot harjoittelun aikana

Sivupainikkeen toiminnot

• Vaihda harjoitusnäyttöä painamalla painiketta lyhyesti.
  • Avaa sivuvalikko pitämällä painiketta painettuna tai vapauta näyttö pitämällä painiketta painettuna, kun näyttö on lukittuna.
  • Sammuta V650 pitämällä painiketta painettuna kahdeksan sekunnin ajan.

Kovalla sateella sadepisarat voivat vaikuttaa kosketusnäytön toimintaan. Tästä syystä suosittelemme lukitsemaan näytön sivupainiketta painamalla.

Etupainikkeen toiminnot

• Tallenna kierros painamalla painiketta lyhyesti.

ETUNÄPPÄIN TALLENTAA KIERROKSEN -toiminnon on oltava käytössä. Oletuksena toiminto on käytössä. Voit ottaa toiminnon käyttöön tai pois käytöstä kohdassa Asetukset > Lajiprofiilit (valitse profiili, jota haluat muokata, jotta näet asetukset).

• Keskeytä tallennus pitämällä näppäintä painettuna. Lopeta harjoitus pitämällä STOP-painiketta painettuna kolmen sekunnin ajan.

Kosketusnäytön toiminnot

• Voit vaihtaa harjoitusnäkymiä pyyhkäisemällä näyttöä.
  • Tietokentän oikeassa alakulmassa oleva punainen kolmio kertoo, että voit vaihtaa näytettyjä tietoja nopeasti esim. nopeudesta keskinopeuteen.
  • Avaa alasvetovalikko pyyhkäisemällä alaspäin. Sen kautta voit säätää etuvaloa, harjoitusääniä ja näytön kirkkautta.