Olet täällä: Aloittaminen > Yhteensopivat sensorit > Polar Bluetooth® Smart -sykesensori

Polar Bluetooth® Smart -sykesensori

Polar-sykesensoriin kuuluu mukava kiinnitysvyö ja lähetinyksikkö. Se havaitsee sykkeesi tarkasti ja lähettää tiedon reaaliaikaisesti V650-pyöräilytietokoneeseen.

Syketiedot kertovat fyysisestä kunnostasi ja siitä, miten kehosi reagoi harjoitteluun. Keho antaa useita subjektiivisia merkkejä (rasittumisen tunne, hengityksen tiheys, fyysiset tuntemukset) toiminnastaan harjoituksen aikana, mutta mitkään näistä eivät ole yhtä luotettavia kuin sykkeen mittaus. Menetelmä on objektiivinen, ja siihen vaikuttavat sekä sisäiset että ulkoiset tekijät, joten sen avulla voit mitata fyysistä tilaasi luotettavasti.

Sykesensorin yhdistäminen V650-pyöräilytietokoneeseen

1. Pue sykesensori yllesi kohdassa Sykesensorin pukeminen annettujen ohjeiden mukaan ja siirry kohtaan Asetukset > Yleiset asetukset > Laiteparit > Yhdistä uusi laite.
  2. V650 näyttää luettelon löytämistään laitteista. Napauta laitetta, jonka haluat yhdistää.
  3. Yhdistäminen onnistui tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.