Olet täällä: Aloittaminen > V650:n asetusten määrittäminen

V650:n asetusten määrittäminen

Määritä asetukset Polar Flow -verkkopalvelussa. Siellä voit täyttää kaikki tarkkojen harjoitustietojen edellyttämät fyysiset tiedot kerralla. Voit valita V650:n kielen ja ladata laitteeseen uusimman laiteohjelmiston. Asetusten määrittäminen Polar Flow -verkkopalvelussa edellyttää tietokonetta ja Internet-yhteyttä.

Jos käytössäsi ei ole tietokonetta ja Internet-yhteyttä, voit aloittaa käytön suoraan laitteesta. Huomaa, että laitteessa on vain osa asetuksista. Varmista paras hyöty V650:stä määrittämällä asetukset Polar Flow -verkkopalvelussa myöhemmin.

Asetusten määrittäminen Polar Flow -verkkopalvelussa

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa Polar FlowSync -ohjelma, jonka avulla voit yhdistää V650:n Flow-verkkopalveluun.
  2. Avaa asennuspaketti ja asenna ohjelma näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
  3. Kun asennus on valmis, FlowSync avautuu automaattisesti ja kehottaa liittämään Polar-tuotteesi.
  4. Aktivoi V650 painamalla sivupainiketta parin sekunnin ajan.
  5. Kytke V650 tietokoneen USB-porttiin USB-johdolla. Jos tietokone ehdottaa ajurien asentamista, hyväksy se.
  6. Flow-verkkopalvelu avautuu automaattisesti verkkoselaimeen. Luo Polar-tili tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili. Syötä fyysiset asetuksesi tarkasti, sillä ne vaikuttavat kalorien laskentaan ja muihin Smart Coaching -ominaisuuksiin.
  7. Viimeistele asetusten määritys napsauttamalla Tallenna. FlowSync alkaa synkronoida tietoja V650-laitteeseen. Älä irrota V650-laitetta, ennen kuin synkronointi on suoritettu loppuun. FlowSync-ohjelman tilaksi vaihtuu valmis, kun synkronointi on valmis.

Seuraavat kielet ovat valittavissa Polar Flow -verkkopalvelussa:Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi ja Svenska.

Asetusten määrittäminen laitteen kautta

Kytke V650 tietokoneen USB-porttiin tai USB-laturiin pakkauksessa toimitetulla johdolla. Käynnistä V650 painamalla sivupainiketta. Ensimmäisellä käynnistyskerralla V650 ohjaa sinua ensimmäisten asetusten määrittämisessä.

1. Valitse ensin kieli seuraavista vaihtoehdoista: Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Português, Suomi, Svenska, 日本語 tai 简体中文. Jos haluamasi kieli ei ole näkyvissä, selaa luetteloa pyyhkäisemällä ylöspäin. Valitse kieli napauttamalla sitä. Kenttä muuttuu punaiseksi. Vahvista valinta ja jatka seuraavaan asetukseen napauttamalla näytön alareunassa olevaa -painiketta.
  2. Yksiköt: Valitse Metriset (kg/cm) tai Brittiläiset (lb/ft) yksiköt.
  3. Käytä GPS-aikaa: Jos haluat V650:n lukevan koordinoitua yleisaikaa (UTC) GPS-satelliiteista, merkitse valintaruutu ja valitse lähin UTC-aikavyöhyke.
  4. Kellonaika: Vaihda ajan esitystapaa napauttamalla 12 h / 24 h (1). Valittuna oleva esitystapa näkyy valkoisella. Jos valitset ajan esitystavaksi 12 h, valitse myös AM tai PM (2). Aseta sitten kellonaika.

5. Päivämäärä: Syötä päivämäärä.
  6. Sukupuoli: Valitse Mies tai Nainen.
  7. Pituus: Syötä pituutesi.
  8. Paino: Syötä painosi.
  9. Syntymäaika: Syötä syntymäaikasi.
  10. Jos haluat muuttaa asetuksia, palaa haluamaasi asetukseen napauttamalla näytön alareunassa olevaa -painiketta. Hyväksy asetukset napauttamalla . V650 siirtyy päänäkymään.

Saat tarkimmat ja henkilökohtaisimmat tiedot harjoituksistasi, kun määrität tarkasti fyysiset asetuksesi, kuten ikäsi, painosi ja sukupuolesi.