Olet täällä: Harjoittelu > Harjoituksen aloittaminen

Harjoituksen aloittaminen

Profiilin ja pyörän valitseminen lenkkiä varten

Siirry kohtaan PROFIILI ja valitse Maantiepyöräily, Maastopyöräily, Sisäpyöräily tai Muu. Valitse Pyörä 1, Pyörä 2, Pyörä 3 tai Pyörä 4.

Jos olet ottanut GPS-toiminnon käyttöön valitsemassasi profiilissa, V650 alkaa automaattisesti etsiä GPS-satelliittisignaaleja. Pidä V650 paikallaan näyttö ylöspäin, kun laite etsii signaaleja. Tämä kestää yleensä 30–60 sekuntia ensimmäisellä kerralla. Jatkossa sen pitäisi kestää vain muutaman sekunnin. V650 on löytänyt GPS-satelliittisignaalit, kun GPS-osoittimen ympärillä oleva vihreä ympyrä ei liiku.

Jos olet liittänyt pyörään sensorin, V650 alkaa etsiä sensorin signaalia. Sensorin ympärillä oleva vihreä ympyrä vilkkuu etsinnän aikana. V650 on valmis, kun sensoriosoittimen ympärillä oleva vihreä ympyrä ei liiku. Aloita pyöräily painamalla etupainiketta tai valitse haluamasi reitti.

1. GPS
  2. Sykesensori
  3. Tehosensori
  4. Poljinnopeussensori
  5. Nopeussensori

Satelliittien löydyttyä V650 kalibroi korkeuden. Korkeuden kalibrointi valmis tulee näyttöön, kun kalibrointi on suoritettu loppuun. Korkeustietojen tarkkuus edellyttää, että V650 kalibroidaan manuaalisesti aina, kun huipun tai topografisen kartan kaltainen luotettava viitetieto on käytettävissä tai kun ollaan merenpinnan tasolla. Kalibroi korkeus manuaalisesti painamalla sivupainiketta ja valitsemalla Kalibroi korkeus. Määritä sitten senhetkisen sijaintipaikkasi korkeus.

Reittiopastuksen sisältävän harjoituksen aloittaminen

Siirry kohtaan REITIT, niin näet luettelon Flow-verkkopalvelussa suosikeiksi merkitsemistäsi ja V650-laitteeseen synkronoimistasi reiteistä. Valitse seuraavan harjoituksen reitti napauttamalla reitin nimen vasemmalla puolella olevaa ympyrää. Reitin esikatselu avautuu reittiruutua napauttamalla.

Palaa päänäkymään napauttamalla . Valittu reitti näkyy REITIT-ruudussa. Aloita pyöräily painamalla etupainiketta.

Lisätietoja reittiopastuksesta ja ohjeet reitin lisäämiseen V650-laitteeseen ovat kohdassa Reittiopastus.