Olet täällä: Harjoittelu > Harjoitusnäkymät

Harjoitusnäkymät

V650-pyöräilytietokoneen harjoitusnäkymät ovat täysin mukautettavissa. Voit määrittää kuhunkin profiiliin kuusi harjoitusnäkymää, joista jokaisessa voi olla jopa kahdeksan kohtaa.

Kaikki käytettävissä olevat harjoitusnäkymän kohteet esitellään seuraavassa. Valitse niistä omiin harjoitustarpeisiisi parhaiten sopivat. Ohjeet harjoitusnäkymien mukauttamiseen ovat kohdassa Lajiprofiiliasetukset.

Osa harjoitusnäkymien kohteista näytetään valitun kohteen koosta riippuen numeerisessa tai graafisessa muodossa (kuten valintaluettelossa kohteen nimen jäljessä oleva kaaviokuvake osoittaa).

Kohteiden koot

Kussakin harjoitusnäkymässä valittavissa olevat kohteiden koot näkyvät seuraavissa taulukoissa.

Aika

Kellonaika

1/2, 1/4, 1/8

Nykyinen kellonaika

Kesto

1/2, 1/4, 1/8

Koko harjoituksen kesto tähän saakka

Kierrosaika

1/2, 1/4, 1/8

Nykyisen kierroksen sekuntikellossa näkyvä aika

Ympäristö

Korkeus

1/2, 1/4, 1/8

Nykyinen korkeus metreinä tai jalkoina

Korkeuskäyrä

1/2 , 1/4

Korkeus graafisena suuntauksena

Nousu

1/2, 1/4, 1/8

Nousu metreinä/jalkoina

Takaisin alkuun

1/1 , 1/2

Nuoli osoittaa harjoituksesi aloituspisteen suuntaan. Näyttää myös suoran etäisyyden (linnuntietä) aloituspisteeseesi.

Ilmanpainemittari

1/2, 1/4, 1/8

Nykyinen ilmanpaine

Lasku

1/2, 1/4, 1/8

Nousu metreinä/jalkoina

Kaltevuuskulma

1/2, 1/4 , 1/8

Ylä- tai alamäen kaltevuus asteina tai prosentteina

Kartta

1/1

Reittisi piirretään kartalle pyörälenkkisi aikana, joten voit seurata sijaintiasi kartalla reaaliaikaisesti. Ohjeet karttojen lataamiseen V650-pyöräilytietokoneeseen ovat kohdassa Kartat.

Karttaa tarkastellessasi näet seuraavat tiedot kahdessa 1/8-kokoisessa kohdassa näytön alimmassa neljänneksessä.

• nopeus
  • pituus
  • kesto
  • syke
  • teho
  • poljinnopeus

Vaihda näytettäviä tietoja napauttamalla kohdetta.

Reitti

1/1

Reittiopastus ohjaa sinua aiemmin tallentamillasi reiteillä ja reiteillä, joita muut Flow-verkkopalvelun käyttäjät ovat tallentaneet ja jakaneet.

• Punainen karttaosoitin osoittaa sijaintisi ja suunnan, johon olet menossa.
  • Punainen viiva osoittaa seurattavan reitin.
  • Vihreä ympyrä osoittaa reitin alkukohdan ja punainen ympyrä loppukohdan.
  • Sininen viiva osoittaa nykyisen reittisi.

Kehon mittaus

Kalorit

1/2, 1/4, 1/8

Kuluttamasi kalorit

Syke

1/2, 1/4, 1/8

Syke lyönteinä minuutissa (BPM) tai prosentteina maksimisykkeestä (%)

Sykealueet

1/1 , 1/2

Sykkeesi ja pyörälenkin kesto. Palkit osoittavat kullakin sykealueella vietetyn ajan.

Voit lukita alueen, jolla olet, napauttamalla näkymää. Lukitun alueen rajat näytetään. Jos sykkeesi siirtyy lukitun alueen ulkopuolelle, saat ilmoituksen äänimerkillä. Voit vapauttaa alueen napauttamalla näkymää uudelleen.

Sykekäyrä

1/2 , 1/4

Syke graafisena suuntauksena.

Voit lukita alueen, jolla olet, napauttamalla näkymää. Lukitun alueen rajat näytetään. Jos sykkeesi siirtyy lukitun alueen ulkopuolelle, saat ilmoituksen äänimerkillä. Voit vapauttaa alueen napauttamalla näkymää uudelleen.

Vaihda näkymää napauttamalla.

Keskisyke

1/2, 1/4, 1/8

Keskisykkeesi

Syke maks.

1/2, 1/4, 1/8

Keskisykkeesi

Kierr. maks.syke

1/2, 1/4, 1/8

Maksimisykkeesi nykyisellä kierroksella

Kierr. keskisyke

1/2, 1/4, 1/8

Keskisykkeesi nykyisellä kierroksella

Matka

Matka

1/2, 1/4, 1/8

Pyörälenkin aikana kulkemasi matka

Kierrospituus

1/2, 1/4, 1/8

Nykyisen kierroksen aikana kulkemasi matka

Nopeus

Nopeus/Vauhti

1/2, 1/4, 1/8

Nykyinen nopeutesi (km/h tai mph)

Keskinopeus/Keskivauhti

1/2, 1/4, 1/8

Keskimääräinen nopeutesi (km/h tai mph)
Maksiminopeus/Maksimivauhti

1/2, 1/4, 1/8

Maksiminopeutesi (km/h tai mph)
Kierroksen keskinopeus / Kierroksen keskivauhti

1/2, 1/4, 1/8

Nykyisen kierroksen keskinopeus (km/h tai mph)
Kierroksen maksiminopeus / Kierroksen maksimivauhti

1/2, 1/4, 1/8

Nykyisen kierroksen maksiminopeus (km/h tai mph)
Nopeuskäyrä/Vauhtikäyrä

1/2 , 1/4

Näyttää nykyisen nopeutesi (km/h tai mph) ja viimeisimmät nopeuden muutokset graafisena suuntauksena.

VAM

1/2, 1/4, 1/8

Nousunopeus metreinä/jalkoina tunnissa

Poljinnopeus

Poljinnopeus

1/2, 1/4, 1/8

Poljinnopeus kierroksina minuutissa

Poljinnopeus ka.

1/2, 1/4, 1/8

Keskimääräinen poljinnopeus

Kierr. keskipoljinnopeus

1/2, 1/4, 1/8

Keskipoljinnopeutesi nykyisellä kierroksella

Teho

Lajiprofiiliasetukset-kohdassa valitsemastasi tehonäkymäasetuksesta riippuen tehontuoton yksikkönä on W (wattia), W/kg (wattia/kg) tai FTP % (% funktionaalisesta kynnystehosta).

Teho

1/2, 1/4, 1/8

Nykyinen tehontuotto

Teho ka.

1/2, 1/4, 1/8

Nykyisen harjoituksen keskiteho
Teho maks.

1/2, 1/4, 1/8

Nykyisen harjoituksen maksimiteho
Teho, vasen

1/2, 1/4, 1/8

Vasemman jalan nykyinen tehontuotto
Teho, oikea

1/2, 1/4, 1/8

Oikean jalan nykyinen tehontuotto
Tehoalueet

1/1 , 1/2

Tehontuottosi ja pyörälenkin kesto. Palkit osoittavat kullakin tehoalueella vietetyn ajan.

Voit lukita alueen, jolla olet, napauttamalla näkymää. Lukitun alueen rajat näytetään. Jos tehontuottosi siirtyy lukitun alueen ulkopuolelle, saat ilmoituksen äänimerkillä. Voit vapauttaa alueen napauttamalla näkymää uudelleen.

Tehokäyrä

1/2 , 1/4

Tehontuotto graafisena suuntauksena

Voit lukita alueen, jolla olet, napauttamalla näkymää. Lukitun alueen rajat näytetään. Jos tehontuottosi siirtyy lukitun alueen ulkopuolelle, saat ilmoituksen äänimerkillä. Voit vapauttaa alueen napauttamalla näkymää uudelleen.

Vaihda näkymää napauttamalla.

Kierr. keskiteho

1/2, 1/4, 1/8

Nykyisen kierroksen keskiteho
Kierr. maks.teho

1/2, 1/4, 1/8

Nykyisen kierroksen maksimiteho
Vasemman/oikean tasapaino

1/2 , 1/4 , 1/8

Tehon jakautuminen vasemman ja oikean jalan kesken prosentteina
Vasemman/oikean jalan keskimääräinen tasapaino

1/2 , 1/4 , 1/8

Keskimääräinen tehon jakautuminen vasemman ja oikean jalan kesken prosentteina
Kierr. vas./oik. tasapaino

1/2 , 1/4 , 1/8

Tehon jakautuminen vasemman ja oikean jalan kesken nykyisellä kierroksella
Voima

1/2

Vasemman ja oikean polkimen painalluksen havainnollistaminen ympyrädiagrammilla

• Vihreä alue kuvastaa polkimen painalluksen työntövaihetta.
  • Oranssi viiva näyttää polkimen asennon, jossa suurin poljinvoima on tuotettu.
Voimanäkymä

1/1

Voimanäkymässä näytetään seuraavat tiedot:

• Vasemman ja oikean polkimen painalluksen havainnollistaminen
  • Maksimivoima vasemman ja oikean polkimen painalluksen aikana
  • Työntövaiheen prosenttiosuus vasemman ja oikean polkimen painalluksesta

Jos käytät Kéo Power Essential Bluetooth® Smart -järjestelmää, jossa on yksi teholähetin, näet seuraavat tiedot:

• Polkimen painalluksen havainnollistaminen
  • Nykyinen tehontuotto / 3, 10, 30 tai 1–99 (määrittämäsi arvo) sekunnin keskimääräinen tehontuotto. Vaihda arvoa napauttamalla.
  • Maksimivoima polkimen painalluksen aikana
  • Työntövaiheen prosenttiosuus polkimen painalluksen aikana
  • Poljinnopeus
Poljinkierroks. maks.voima, vas

1/2, 1/4, 1/8

Maksimivoima polkimen painalluksen aikana (vasen)

Poljinkierroks. maks.voima, oik.

1/2, 1/4, 1/8

Maksimivoima polkimen painalluksen aikana (oikea)
NP

Kierroks. NP

NORMALIZED POWER (NP) arvioi harjoittelun tehoa. Sen avulla tietyn harjoituksen todellisia fysiologisia haasteita on helpompi mitata.
IF

Kierroksen IF

INTENSITY FACTOR (IF) on normalisoidun tehon suhde kynnystehoosi. Näin ollen IF on hyvä ja kätevä tapa verrata harjoituksen tai kilpailun suhteellista tehoa joko yhden pyöräilijän osalta tai useampien pyöräilijöiden välillä kynnystehon muutokset tai erot huomioiden.
TSS

Kierroksen TSS

TRAINING STRESS SCORE (TSS) määrittää yleisen harjoituskuormituksen tehotietojen perusteella.

Kierroksen tiedot

Kun tallennat kierroksen, kierroksen ilmoitus näytetään hetken aikaa. Jos haluat seurata kierroksen tietoja kierroksen aikana, voit valita erillisen kierrosnäkymän / AUTOMAATTISEN KIERROSNÄKYMÄN lajiprofiiliasetuksista.

Näet edellisen kierroksen ilmoitukset napauttamalla näyttöä kierrosnäkymässä / AUTOMAATTISESSA KIERROSNÄKYMÄSSÄ.