Olet täällä: Aloittaminen > Esittely

Polar V650 Käyttöohje

Esittely

Onnittelut V650-pyöräilytietokoneen valinnasta! Kaikkein kunnianhimoisimmille pyöräilijöille suunniteltu V650 tuo varmuutta ajoosi ja auttaa sinut huippusuorituksiin.

Tämän käyttöohjeen kattavat ohjeet auttavat sinua saamaan kaiken hyödyn uudesta harjoituskumppanistasi. Osoitteessa www.polar.com/en/support/v650 on videotutoriaaleja ja tämän käyttöohjeen viimeisin versio.

V650

Suurelta näytöltä näet harjoitustietosi, kuten sykkeen, nopeuden, matkan ja korkeuden.

USB-johto

USB-johdon avulla ladataan akku ja synkronoidaan tiedot V650-pyöräilytietokoneen ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä FlowSync-ohjelmaa käyttäen.

Bluetooth® Smart -sykesensori*

Näe tarkka reaaliaikainen sykkeesi V650-pyöräilytietokoneesta harjoituksen aikana. Syketietoja käytetään harjoituksen analysoinnissa.

**Sisältyy vain V650 ja sykesensori -tuotepaketteihin. Jos et hankkinut sykesensoria V650-harjoitustietokoneen mukana, ei hätää: voit hankkia sen myöhemmin.

Polar FlowSync -ohjelma

FlowSync-ohjelmalla voit synkronoida tiedot V650:n ja Flow-verkkopalvelun välillä tietokoneen ja USB-johdon avulla. Lataa ja asenna Polar FlowSync -ohjelma osoitteesta flow.polar.com/start.

Polar Flow -verkkopalvelu

Suunnittele ja analysoi harjoituksesi tarkasti, mukauta laitteesi ja lue lisätietoja suorituksestasi osoitteesta polar.com/flow