Olet täällä: Aloittaminen > Yhteensopivat sensorit > Polar Bluetooth® Smart -poljinnopeussensori

Polar Bluetooth® Smart -poljinnopeussensori

Langaton poljinnopeussensorimme on käytännöllisin tapa mitata pyörälenkin tietoja. Se mittaa reaaliaikaista, keskimääräistä ja maksimaalista poljinnopeutta kierroksina minuutissa, joten voit verrata pyörälenkkisi tekniikkaa aiempiin lenkkeihisi.

• Parantaa pyöräilytekniikkaasi ja havaitsee ihanteellisen poljinnopeutesi.
  • Häiriöttömät poljinnopeustiedot auttavat arvioimaan omaa suorituskykyäsi.
  • Aerodynaaminen ja kevyt.

Poljinnopeussensorin yhdistäminen V650-pyöräilytietokoneeseen

Varmista, että poljinnopeussensori on asennettu oikein. Lisätietoja poljinnopeussensorin asentamisesta on poljinnopeussensorin käyttöohjeessa.

1. Siirry kohtaan Yleiset asetukset > Laiteparit > Yhdistä uusi laite. V650-pyöräilytietokone saa olla enintään kolmen metrin päässä yhdistettävästä sensorista. Se on riittävän lähellä ollessaan kiinnitettynä ohjaustankoon.

2. Aktivoi sensori, jonka haluat yhdistää. Aktivoi sensori pyörittämällä kampea muutaman kerran. Sensorissa vilkkuva punainen valo ilmoittaa, että sensori on aktivoitu.

Suorita yhdistäminen 30 sekunnin kuluessa sensorin aktivoimisesta.

3. V650 näyttää luettelon löytämistään laitteista. Lähimpänä V650-harjoitustietokonetta oleva laite on luettelossa ensimmäisenä. Napauta laitetta, jonka haluat yhdistää.

4. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

5. Liitä sensori pyörään 1, pyörään 2, pyörään 3 tai pyörään 4. Voit vaihtaa pyörää myöhemmin kohdassa Yhdistetyt laitteet.

Kun valitset pyörän lenkkiä varten, V650 alkaa automaattisesti etsiä pyörään liitettyjä sensoreita. V650 on valmis, kun sensoriosoittimen ympärillä oleva vihreä ympyrä ei liiku.