Olet täällä: Asetukset > Lajiprofiilit

Lajiprofiiliasetukset

Jos haluat tarkastella tai muokata lajiprofiiliasetuksia, siirry kohtaan Asetukset > Lajiprofiilit ja valitse profiili, jota haluat muokata.

Kussakin profiilissa on seuraavat asetukset:

• Harjoitusnäkymät
  • Sykenäkymä
  • Nopeusnäkymä
  • Harjoitusäänet
  • GPS
  • Automaattinen keskeytys
  • Automaattinen kierros
  • Etunäppäin tallentaa kierroksen
  • Sykealueet
  • Tehoasetukset

Avaa muokattava asetus napauttamalla ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla. Vahvista ja palaa edelliseen valikkoon napauttamalla .

Eräät asetukset (esim. Harjoitusäänet) määritetään napauttamalla kenttää toistuvasti, kunnes oikea arvo tulee näkyviin.

Harjoitusnäkymät

Voit määrittää kuhunkin profiiliin kuusi harjoitusnäkymää, joista jokaisessa voi olla jopa kahdeksan kohtaa. Lisäksi voit aktivoida seuraavat näkymät: Kierrosnäkymä, AUTOMAATTINEN KIERROSNÄKYMÄ ja Karttanäkymä.

1. Aktivoi Näkymä 1, Näkymä 2, Näkymä 3, Näkymä 4, Näkymä 5 tai Näkymä 6 merkitsemällä näytön vasemmassa reunassa oleva ruutu.
  2. Napauta näkymää, jota haluat muokata.
  3. Valitse näkymän asettelu. Tarjolla on useita asetteluvaihtoehtoja: pyyhkäise vain vasemmalle tai oikealle, kunnes löydät sopivan asettelun.
  4. Jos haluat muuttaa kohtaa, napauta sitä ja valitse uusi kohde luettelosta. Luettelon sisältö vaihtelee hieman eri asetteluissa. Tämä johtuu siitä, että kaikki kohteet (esim. kaaviot) eivät mahdu kaikkiin asetteluihin. Luettelo kaikista käytettävissä olevista kohteista on kohdassa Harjoitusnäkymät.
  5. Kun asettelu on valmis, vahvista se ja palaa HARJOITUSNÄKYMÄT-valikkoon napauttamalla -painiketta.
  6. Jos haluat määrittää profiiliin useampia harjoitusnäkymiä, toista vaiheet 1–5.
  7. Ota Kierrosnäkymä käyttöön merkitsemällä Kierrosnäkymä-kentässä oleva ruutu.
  8. Tallenna muutokset napauttamalla HARJOITUSNÄKYMÄT-valikossa olevaa -painiketta.

Sykenäkymä

Valitse % (prosenttia maksimisykkeestä) tai bpm (lyöntiä minuutissa).

Nopeusnäkymä

Valitse km/h tai min/km.

Harjoitusäänet

Valitse Äänetön, Hiljainen, Voimakas tai Hyvin voimakas.

GPS

Määritä GPS-toiminto päälle tai pois päältä.

Automaattinen keskeytys

Ota toiminto käyttöön merkitsemällä ruutu.

Napauta Aktivointinopeus ja määritä nopeus, jossa tallennus keskeytetään.

Automaattinen kierros

Ota toiminto käyttöön merkitsemällä ruutu ja määritä sitten automaattisen kierroksen Kesto tai Pituus.

Etunäppäin tallentaa kierroksen

Määritä toiminto päälle tai pois päältä. Jos otat toiminnon käyttöön, etupainikkeen painallus harjoituksen aikana tallentaa kierroksen.

Oletuksena asetus on käytössä Maantiepyöräily-, Maastopyöräily- ja Sisäpyöräily-profiileissa.

Etupainikkeen pitäminen painettuna keskeyttää tallennuksen.

Sykealueet

Tarkastele ja muuta sykealueiden rajoja.

Tehoasetukset

Kohdassa Tehoasetukset on seuraavat asetukset:

• Poljintehonäkymä: Valitse W (wattia), W/kg (wattia/kg) tai FTP % (% funktionaalisesta kynnystehosta).
  • FUNKTIONAALINEN KYNNYSTEHO (W): Aseta funktionaalinen kynnystehoarvosi. Se voidaan valita väliltä 60–600 wattia.
  • Poljinteho, liukuva keskiarvo: Valitse tehotietojen 3, 10 tai 30 sekunnin liukuva keskiarvo, tai valitse Aseta muu ja aseta liukuvaksi keskiarvoksi mikä tahansa arvo väliltä 1–99 sekuntia.
  • Tehoalueet: Tarkastele ja muuta tehoalueiden rajoja.