Olet täällä: Ominaisuudet > Strava Live Segments®

Strava Live Segments®

Strava Live Segments tarkoittaa ennalta määritettyjä reitin osuuksia, joilla urheilijat voivat kilpailla ottamalla aikaa pyöräillessään tai juostessaan. Segmentit määritetään osoitteessa Strava.com, ja kuka tahansa Stravan käyttäjä voi luoda niitä. Voit käyttää osuuksia omien aikojesi vertailuun tai voit verrata aikaasi muiden segmentin suorittaneiden Strava-käyttäjien aikoihin. Kunkin segmentin kärkinimet ja parhaan ajan haltija eli King/Queen of the Mountain (KOM/QOM) näkyvät julkisesti.

Jos sinulla on Strava Premium -tili, voit käyttää Strava Live Segments® -toimintoa Polar V650:ssa. Kaikki V650:n ostajat saavat ilmaisen Strava Premium -jäsenyyskokeilun 60 päivän ajaksi. Huomaa, että tarjous koskee vain uusia Strava Premium -jäseniä. Asiakas saa sähköpostilla ohjeet Strava Premium -palvelun käyttöönottoon Flow’n tervetulotoivotuksen yhteydessä rekisteröityään uuden V650-laitteensa.

Tuo Strava Live -segmentit Strava.comista Polar Flow’hun

1. Yhdistä Strava- ja Polar Flow -tilisi Polar Flow -verkkopalvelussa TAI Polar Flow -sovelluksessa:

Polar Flow -verkkopalvelu: Asetukset > Tili > Strava > Yhdistä

Polar Flow -sovellus: Yleisasetukset > Yhdistä > Strava (yhdistä pyyhkäisemällä painiketta)

2. Valitse osoitteessa Strava.com ne segmentit, jotka haluat viedä Polar Flow’hun.

Paina segmentin nimen vieressä näkyvää tähtikuvaketta.

Voit ohittaa vaiheen 3, jos haluat siirtää yhden tai kaksi Strava Live -segmenttiä nopeasti V650-laitteeseen. Valitse segmentit osoitteessa Strava.com ja synkronoi V650, niin Strava Live -segmentit siirtyvät Polar Flow’sta V650-laitteeseesi.

3. Tuo Strava Live -segmentit Polar Flow’hun napsauttamalla Polar Flow -verkkopalvelun Suosikit-sivulla Päivitä segmentit -painiketta.

Siirrä Strava Live -segmentit Polar Flow’sta V650-laitteeseesi

Synkronoi tiedot V650:stä Polar Flow -verkkopalveluun USB-johdon ja FlowSync-ohjelman avulla tai langattomasti Bluetooth-yhteyden ja Polar Flow -sovelluksen avulla. Synkronoinnin aikana ensimmäiset 20 suosikkiasi, mukaan lukien Strava.com-palvelusta tuomasi Strava Live -segmentit, siirretään V650-laitteeseen.

V650:ssa voi olla kerrallaan enintään 20 suosikkia. Jos sinulla on yli 20 suosikkia Flow-verkkopalvelussa, luettelon ensimmäiset 20 siirretään V650-laitteeseesi synkronoinnin yhteydessä. Jos segmentti, jonka haluat siirtää V650-laitteeseen, ei ole ensimmäisten 20:n joukossa, voit muuttaa suosikkien järjestystä vetämällä ja pudottamalla.

Ota Strava Live Segments® -toiminto käyttöön Polar V650:ssa

1. Siirry kohtaan SUOSIKIT ja ota Strava Live Segments käyttöön napauttamalla valintapainiketta. Näet luettelon kaikista V650-laitteeseen siirtämistäsi segmenteistä napauttamalla Strava Live Segments -kenttää.
  2. Luettelosta näet kunkin segmentin nimen ja pituuden. Voit tarkastella segmenttiä kartalla napauttamalla segmentin kenttää luettelossa.
  3. Karttanäkymässä näkyy segmentin pituus, keskikaltevuus, henkilökohtainen ennätyksesi (PR) ja segmentin KOM/QOM. Voit selata karttaa pyyhkäisemällä sitä sekä lähentää sitä kaksoisnapauttamalla ja loitontaa napauttamalla sitä kahdella sormella. Palaa päänäkymään napauttamalla .
  4. Strava Live Segments näkyy SUOSIKIT-palkissa, kun toiminto on otettu käyttöön.

Harjoittelu Strava Live -segmenttejä käyttäen

1. Kun ryhdyt tallentamaan pyörälenkin tietoja GPS-toiminnon avulla (Pyöräily-, Maantiepyöräily- tai Maastopyöräily-lajiprofiilissa), lähimmät Strava Segmentit® ja etäisyys aloituspisteeseen linnuntietä näytetään V650:n SEGMENTIT LÄHISTÖLLÄ -näkymässä. Karttanäkymässä näet segmenttien aloituspisteen ja suunnan.

2. V650 antaa äänimerkin, kun lähestyt Strava-segmenttiä, ja näyttää jäljellä olevan matkan segmentin alkupisteeseen. Voit peruuttaa segmentin napauttamalla V650:ssä PERUUTA.

3. Saat toisen äänimerkin, kun saavut segmentin aloituspisteeseen. Segmentin nimi ja oma ennätysaikasi (PR) näkyvät V650:n näytössä. Segmentin tallennus käynnistyy automaattisesti.

4. Strava Live Segment -näkymä lisätään harjoitusnäkymäksi, kun segmentti aloitetaan. V650 näyttää reaaliaikaiset tiedot suorituksesta sekä segmentin tiedot ja suorituksesi hallintaa helpottavat tiedot.

Kun olet karttanäkymässä, voit vaihtaa seuraavien vaihtoehtojen välillä napauttamalla vasemmalla olevaa tietokenttää: EDELLÄ/JÄLJESSÄ PR, EDELLÄ/JÄLJESSÄ KOM/QOM, MATKAA JÄLJELLÄ ja KESTO (segmentin kokonaisaika). Voit vaihtaa seuraavien vaihtoehtojen välillä napauttamalla oikealla olevaa tietokenttää: NOPEUS, KESTO (harjoituksen kokonaiskesto), SYKE ja TEHO.

5. Kun olet suorittanut segmentin loppuun, V650 näyttää segmentillä käyttämäsi ajan sekä eron omaan ennätykseesi ja KOM-/QOM-tulokseen.

Tulokset lasketaan ja näytetään V650:ssä välittömästi, kun segmentti päättyy, mutta lopulliset tulokset on tarkistettava osoitteesta Strava.com.

Lisätietoja Strava-segmenteistä on Strava-tuessa.

Strava Live Segments on Strava, Inc.:n tavaramerkki.