Olet täällä: Polar Flow > Synkronointi

Synkronoidaan

Voit siirtää tiedot V650:stä USB-johdon ja FlowSync-ohjelman avulla tai langattomasti Bluetooth Smart® -tekniikan ja Polar Flow -sovelluksen avulla. Tietojen synkronoiminen V650:n sekä Flow-verkkopalvelun ja -sovelluksen välillä edellyttää Polar-tiliä ja FlowSync-ohjelmaa. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start, luo Polar-tili Polar Flow -verkkopalveluun ja lataa ja asenna FlowSync-ohjelma tietokoneeseesi. Lataa Flow-sovellus matkapuhelimeesi App Store- tai Google Play -kaupasta.

Muista synkronoida V650, verkkopalvelu ja mobiilisovellus, niin tietosi pysyvät aina ajan tasalla.

Synkronointi Flow-verkkopalveluun FlowSync-ohjelman avulla

Tietojen synkronointi Flow-verkkopalveluun edellyttää FlowSync-ohjelmaa. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna ohjelma ennen synkronointia.

1. Kytke micro USB -liitin USB-porttiin ja liitä johdon toinen pää tietokoneeseen.
  2. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä.
  3. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  4. Valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Polar FlowSync -ohjelma siirtää tiedot V650:stä Polar Flow -verkkopalveluun ja synkronoi muuttuneet asetukset, kun liität laitteen tietokoneeseen. Jos synkronointi ei käynnisty automaattisesti, voit käynnistää FlowSync-ohjelman työpöydän kuvakkeesta (Windows) tai sovelluskansiosta (Mac OS X). Jos laiteohjelmistoon on saatavilla päivitys, FlowSync ilmoittaa siitä ja kehottaa sinua asentamaan päivityksen.

Jos muutat asetuksia Flow-verkkopalvelussa V650:n ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää asetukset V650-laitteeseen painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.

Tukitietoa ja lisätietoja FlowSync-ohjelman käytöstä on osoitteessa www.polar.com/fi/tuki/FlowSync.

Synkronointi Flow App -sovelluksen kanssa

Varmista ennen synkronointia, että

• sinulla on Polar-tili ja Flow-sovellus ladattuna ja asennettuna mobiililaitteeseesi
  • olet rekisteröinyt V650:n Flow-verkkopalveluun ja synkronoinut tiedot FlowSync-ohjelman avulla vähintään kerran
  • mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja laite ei ole lentotilassa

Tietojen synkronoiminen iOS-mobiililaitteella:

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen mobiililaitteellasi.
  2. Näytä sivuvalikko painamalla V650:n sivupainiketta ja aloita synkronointi valitsemalla valikosta SYNRONOI MOBIILILAITE.
  3. Kun synkronoit ensimmäisen kerran, sinulta kysytään, yhdistätkö iOS-mobiililaitteeseen vai Android-mobiililaitteeseen. Valitse iOS mobiililaite.
  4. Näyttöön tulee MUODOSTETAAN YHTEYTTÄ ja sen jälkeen SYNKRONOIDAAN. Edistymispalkki osoittaa synkronoinnin tilan. Huomaa, että synkronointi voi kestää jonkin aikaa, jos V650-laitteessasi on paljon harjoitustietoja. Synkronointi suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Tietojen synkronoiminen Android-mobiililaitteella:

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen mobiililaitteellasi.
  2. Jos käytät Flow-sovelluksen Android-version kanssa muita Polar-harjoituslaitteita, varmista, että V650 on valittu aktiiviseksi laitteeksi Flow-sovelluksessa. Näin Flow-sovellus osaa muodostaa yhteyden V650-laitteeseen. Siirry Flow-sovelluksessa kohtaan Asetukset > TUOTTEET ja aktivoi V650 napauttamalla sen nimeä.
  3. Näytä sivuvalikko painamalla V650:n sivupainiketta ja aloita synkronointi valitsemalla valikosta SYNRONOI MOBIILILAITE.
  4. Kun synkronoit ensimmäisen kerran, sinulta kysytään, yhdistätkö iOS-mobiililaitteeseen vai Android-mobiililaitteeseen. Valitse Android mobiililaite.
  5. Jos mobiililaitteesi kehottaa hyväksymään yhdistämisen, hyväksy se.
  6. Yhdistä laitteet kirjoittamalla XXXXXX mobiililaitteeseesi tulee V650:n näyttöön. Yhdistä V650 ja mobiililaitteesi syöttämällä V650:ssä näkyvä PIN-koodi mobiililaitteeseesi. Yhdistäminen käynnistyy. Yhdistetty tulee näyttöön, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.
  7. Näyttöön tulee MUODOSTETAAN YHTEYTTÄ ja sen jälkeen SYNKRONOIDAAN. Edistymispalkki osoittaa synkronoinnin tilan. Huomaa, että synkronointi voi kestää jonkin aikaa, jos V650-laitteessasi on paljon harjoitustietoja. Synkronointi suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Kun synkronoit V650:n ja Flow-sovelluksen, myös harjoitustietosi synkronoituvat automaattisesti Internet-yhteyden välityksellä Flow-verkkopalveluun.

Tarvittaessa voit vaihtaa iOS mobiililaite / Android mobiililaite -asetusta myöhemmin kohdassa Yleiset asetukset > Tietoja V650:stä. Selaa sivun alaosaan ja muuta asetus.

Tukitietoa ja lisätietoja Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa www.polar.com/fi/tuki/flow_app.