Olet täällä: Aloittaminen > Valikko ja toiminnot

Valikko ja toiminnot

Valikon kohdat

1. ALASVETOVALIKKO: Avaa alasvetovalikko pyyhkäisemällä alaspäin. Sen kautta voit säätää etuvaloa, harjoitusääniä ja näytön kirkkautta.
  2. HISTORIA: Näet harjoitustesi yksityiskohtaiset tiedot ja pyöräilyhistoriasi kokonaismäärät.
  3. ASETUKSET: Muokkaa asetukset omien tarpeidesi mukaan.
  4. SUOSIKIT:Ota Strava Live Segments® käyttöön tai valitse reitti pyörälenkkiäsi varten. Lisää Stravasta lataamiasi segmenttejä ja reittejä suosikkeihisi Flow-verkkopalvelussa ja synkronoi ne V650-laitteeseen.
  5. PROFIILI: Valitse profiili ja pyörä lenkkiä varten.
  6. Näytön alareunassa olevat osoittimet kertovat sensorien tilan.

Näppäintoiminnot

V650-:n sivulla on yksi fyysinen painike ja etuosassa toinen.

Painamalla sivupainiketta (1) näet seuraavat vaihtoehdot:

• SYNRONOI MOBIILILAITE
  • KALIBROI KORKEUS
  • LUKITSE NÄYTTÖ
  • ETSITÄÄN SENSOREITA
  • SAMMUTA V650

Tallennus aloitetaan painamalla etupainiketta (2) ja keskeytetään pitämällä sitä painettuna.

Kierros mitataan painamalla sitä tavallisesti. Kohdassa Lajiprofiiliasetukset on ohjeet ETUNÄPPÄIN TALLENTAA KIERROKSEN -toiminnon ottamiseen käyttöön ja pois käytöstä.

Kosketusnäytön toiminnot

Napautus

• Avaa kohde napauttamalla sitä.
  • Valitse kohde.
  • Vahvista ja palaa edelliselle tasolle napauttamalla .
  • Jatka eteenpäin napauttamalla .

Pyyhkäisy oikealle tai vasemmalle

• Vaihda harjoitusnäkymää harjoituksen aikana.
  • Selaa harjoitusnäkymien asetteluja lajiprofiiliasetuksissa.
  • Selaa pyörälenkkisi yksityiskohtaisia tietoja kohdassa HISTORIA.

Pyyhkäisy näytön yläreunasta alas

Avaa alasvetovalikko. Sen kautta voit säätää etuvaloa, harjoitusääniä ja näytön kirkkautta.

Pyyhkäisy ylös tai alas

Selaa näytön kohteita.