Olet täällä: Asetukset > Laiteohjelmistopäivitys

Laiteohjelmistopäivitys

V650-pyöräilytietokoneen laiteohjelmisto voidaan päivittää. Kun uusi laiteohjelmistopäivitys on saatavana, FlowSync ilmoittaa siitä liittäessäsi V650-pyöräilytietokoneesi tietokoneeseen USB-johdolla. Laiteohjelmistopäivitykset ladataan USB-johdon ja FlowSync-ohjelman avulla.

Laiteohjelmistopäivityksillä parannetaan V650-pyöräilytietokoneen toimintaa. Niihin voi sisältyä esimerkiksi olemassa olevien toimintojen parannuksia tai täysin uusia toimintoja.

LAITEOHJELMISTON PÄIVITTÄMINEN

Laiteohjelmiston päivittäminen edellyttää

• tiliä Flow-verkkopalvelussa
  • FlowSync-ohjelman asentamista
  • V650-pyöräilytietokoneen rekisteröimistä Flow-verkkopalveluun.

Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start, luo Polar-tili Polar Flow -verkkopalveluun ja lataa ja asenna FlowSync-ohjelma tietokoneellesi.

Päivitä laiteohjelmisto seuraavasti:

1. Kytke micro USB -liitin V650-pyöräilytietokoneeseen ja liitä johdon toinen pää tietokoneeseen.
  2. FlowSync alkaa synkronoida tietoja.
  3. Synkronoinnin jälkeen saat kehotuksen päivittää laiteohjelmisto.
  4. Valitse Kyllä. Uusi laiteohjelmisto asennetaan, ja V650 käynnistyy uudelleen.

V650-pyöräilytietokoneessa olevat tiedot synkronoidaan Flow-verkkopalveluun ennen laiteohjelmiston päivittämistä. Näin tiedot eivät katoa päivityksen yhteydessä.