Vi ste tukaj: Za začetek > Nastavite napravo V650

Nastavite napravo V650

Nastavitev opravite v spletni storitvi Polar Flow. Tam lahko vnesete vse podatke o telesnih značilnostih, s katerimi boste takoj pridobili natančne podatke o vadbi. Izberete lahko jezik in pridobite najnovejšo vdelano programsko opremo za napravo V650. Če želite nastavitev opraviti v spletni storitvi Flow, potrebujete računalnik z internetno povezavo.

Če pa do računalnika z internetno povezavo ne morete dostopati takoj, lahko nastavitev začnete na napravi. Vendar upoštevajte, da naprava vključuje samo del nastavitev. Da bi čim bolj izkoristili prednosti naprave V650, je pomembno, da nastavitev v spletni storitvi Polar Flow opravite pozneje.

Nastavitev v spletni storitvi Polar Flow

 1. Za prenos programske opreme Polar FlowSync, ki jo potrebujete za povezavo naprave V650 s spletno storitvijo Flow, obiščite spletno stran flow.polar.com/start.
 2. Odprite namestitveni paket in slediti zaslonskim navodilom za nastavitev programske opreme.
 3. Po opravljeni namestitvi se programska oprema FlowSync samodejno zažene in vas pozove, da povežete svojo Polarjevo napravo.
 4. Napravo V650 aktivirajte tako, da za nekaj sekund pritisnete stranski gumb.
 5. Napravo V650 vključite v USB-vrata računalnika z USB-kablom. Počakajte, da vaš računalnik namesti morebitne predlagane USB-gonilnike.
 6. Spletna storitev Flow se samodejno odpre v vašem spletnem brskalniku. Ustvarite Polarjev račun ali se prijavite, če ste račun že predhodno ustvarili. Natančno vnesite svoje telesne značilnosti, saj te vplivajo na izračun kalorij in druge funkcije Smart Coaching (pametna vadba).
 7. Za dokončanje nastavitve kliknite Save (Shrani). FlowSync začne sinhronizirati podatke v vašo napravo V650. Napravo V650 vključite šele, ko je sinhronizacija končana. Po sinhronizaciji se stanje programske opreme FlowSync spremeni v zaključeno.

V spletni storitvi Polar Flow lahko izbirate med naslednjimi jeziki:danščina, nemščina, angleščina, španščina, francoščina, italijanščina, kitajščina, nizozemščina, norveščina, poljščina, portugalščina, japonščina, ruščina, finščina ali švedščina.

Nastavitev prek naprave

Napravo V650 s priloženim kablom vključite v USB-vrata računalnika ali USB-polnilnik. Napravo V650 aktivirajte tako, da pritisnete stranski gumb. Ko to storite prvič, vas bo naprava V650 vodila skozi začetni postopek nastavitve.

 1. Na začetku med spodnjimi možnostmi izberite želeni jezik: Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Português, Suomi, Svenska, 日本語 or 简体中文. Če vaš jezik ni viden, za drsenje po seznamu podrsnite navzgor. Jezik izberite tako, da ga tapnete. Polje se obarva rdeče. Potrdite in nadaljujte z naslednjo nastavitvijo, tako da tapnete na dnu zaslona.
 2. Units (Enote): Izberite Metric (Metrične) (kg/cm) ali Imperial (Imperialne) (lb/ft) enote.
 3. Use GPS time (Uporaba GPS-časa): Če želite, da naprava V650 prebere univerzalni koordinirani čas (UTC) iz satelitov GPS, označite kvadratek v polju in izberite sebi najbližji časovni pas UTC.
 4. Time of day (Čas v dnevu): Izberite obliko zapisa časa, tako da tapnete 12h/24h (1). Izbrana oblika zapisa časa je izpisana z belo barvo. Če izberete obliko zapisa časa 12h, izberite tudi oznako AM (dopoldan) ali PM (popoldan). Nato vnesite lokalni čas.

 5. Date (Datum): Vnesite trenutni datum.
 6. Sex (Spol): Izberite Male (Moški) ali Female (Ženska).
 7. Height (Višina): Vnesite svojo višino.
 8. Weight (Teža): Vnesite svojo težo.
 9. Date of birth (Datum rojstva): Vnesite svoj datum rojstva.
 10. Za spremembo nastavitev tapnite na dnu zaslona in vrnili se boste na želeno nastavitev. Za potrditev te nastavitve tapnite . Naprava V650 preklopi na glavni pogled.

Za čim bolj natančne in individualizirane podatke o vadbi je pomembno, da ste pri navajanju svojih telesnih značilnosti čim bolj natančni, npr. starost, teža in spol.