Vi ste tukaj: Za začetek > Združljivi senzorji > Polarjev senzor kadence Bluetooth® Smart

Polarjev senzor kadence Bluetooth® Smart

Najpraktičnejši način merjenja kolesarske vadbe omogoča napredni brezžični senzor kadence. Meri vašo trenutno, povprečno in maksimalno kadenco po številu obratov na minuto, tako da lahko tehniko trenutne vožnje primerjate s preteklimi.

  • Izboljša vašo kolesarsko tehniko in poišče optimalno kadenco
  • Podatki o kadenci brez motenj, tako da lahko ocenjujete posamezne rezultate
  • Aerodinamičen in lahek

Združite senzor kadence z V650

Prepričajte se, da je senzor kadence pravilno nameščen. Za več informacij, kako nastaviti senzor kadence, glejte uporabniški priročnik senzorja kadence.

1. Pojdite na General settings > Pairing > Pair new device (Splošne nastavitve > Združevanje > Združite novo napravo). V650 naj bo manj kot tri metre od senzorja, ki ga želite združiti. Je dovolj blizu, ko je nameščen na krmilo.

2. Vklopite senzor, ki ga želite združiti. Nekajkrat obrnite gonilko, da vklopite senzor. Utripajoča rdeča lučka v senzorju označuje, da ste vklopili senzor.

V 30 sekundah vklopa senzorja opravite združevanje.

3. V650 navaja najdene naprave. Naprava, najbližja V650, je na vrhu seznama. Dotaknite se naprave, ki jo želite združiti.

4. Pairing succeeded (Združevanje je uspelo) vam pove, kdaj je združevanje zaključeno.

5. Povežite senzor s Bike 1, Bike 2, Bike 3 (Kolo 1, Kolo 2, Kolo 3) ali Bike 4 (Kolo 4). Kasneje lahko zamenjate kolo v Paired devices (Združene naprave).

Ko izberete kolo za vožnjo, prične vaš V650 samodejno iskati senzorje, ki ste jih povezali s kolesom. V650 je pripravljen, ko je zeleni krog okrog znaka senzorja statičen.