Vi ste tukaj: Za začetek > Združljivi senzorji > Polarjev senzor hitrosti Bluetooth® Smart

Polarjev senzor hitrosti Bluetooth® Smart

Na hitrost kolesarjanja lahko vpliva več dejavnikov. Vaša telesna pripravljenost je jasno eden od njih, vendar so vremenski pogoji in značilnosti terena prav tako izjemno pomembni. Najnaprednejši način merjenja vpliva teh dejavnikov na vašo hitrost je aerodinamični senzor hitrosti.

  • Meri vašo trenutno, povprečno in maksimalno hitrost
  • Sledite svoji povprečni hitrosti in opazujte, kako napredujete
  • Lahek, a vendar trpežen in enostaven za pritrjevanje

Združite senzor hitrosti z V650

Prepričajte se, da je senzor hitrosti pravilno nameščen. Za več informacij, kako nastaviti senzor hitrosti, glejte uporabniški priročnik senzorja hitrosti.

1. Pojdite na General settings > Pairing > Pair new device (Splošne nastavitve > Združevanje > Združite novo napravo). V650 naj bo manj kot tri metre od senzorja, ki ga želite združiti. Je dovolj blizu, ko je nameščen na krmilo.

2. Vklopite senzor, ki ga želite združiti. Nekajkrat obrnite kolo, da vklopite senzor. Utripajoča rdeča lučka v senzorju označuje, da ste vklopili senzor.

V 30 sekundah vklopa senzorja opravite združevanje.

3. V650 navaja najdene naprave. Naprava, najbližja V650, je na vrhu seznama. Dotaknite se naprave, ki jo želite združiti.

4. Pairing succeeded (Združevanje je uspelo) vam pove, kdaj je združevanje zaključeno.

5. Povežite senzor s Bike 1, Bike 2, Bike 3 (Kolo 1, Kolo 2, Kolo 3) ali Bike 4 (Kolo 4). Kasneje lahko zamenjate kolo v Paired devices (Združene naprave).

6. Nastavite velikost kolesa. Potrdite in se vrnite v meni PAIRING (ZDRUŽEVANJE) z dotikom

Ko izberete kolo za vožnjo, prične vaš V650 samodejno iskati senzorje, ki ste jih povezali s kolesom. V650 je pripravljen, ko je zeleni krog okrog znaka senzorja statičen.