Vi ste tukaj: Polar Flow > Spletna storitev Polar Flow

Spletna storitev Polar Flow

Spletna storitev Polar Flov wam omogoča, da načrtujete in analizirate vsako podrobnost lastne vadbe in spoznate več o svoji zmogljivosti.

S spletno storitvijo Flow lahko:

  • Analizirate podrobnosti svoje vadbe z grafi in pogledom poti
  • Primerjate specifične podatke z drugimi, kot so krogi ali hitrost v primerjavi s srčnim utripom
  • Spremljate dolgoročni napredek tako, da sledite trendom in podrobnostim, ki vam največ pomenijo
  • Vadbo primerjate s svojimi rezultati in vadbo drugih
  • Svoje največje dosežke delite s sledilci
  • Podoživite svojo vadbo in vadbo drugih uporabnikov

Za zagon vašega spletne storitve Flow, pojdite na flow.polar.com/start in ustvarite svoj Polarjev račun. Če že imate Polarjev račun, vam ni treba registrirati novega računa v spletni storitvi Flow. Lahko se prijavite z istim uporabniškim imenom in geslom, ki ju uporabljate npr. s polarpersonaltrainer.com.

Prenesite in namestite programsko opremo FlowSync z istega mesta in tako omogočite, da se podatki med V650 in spletno storitvijo Flow sinhronizirajo.

Vir

V razdelku Vir si lahko ogledate, kaj ste počeli pred kratkim ter kaj počnejo in komentirajo vaši prijatelji.

Odkrij

V razdelku Odkrij lahko odkrivate poti tako, da se premikate po zemljevidu. Oglejte si javne vadbe, ki so jih delili drugi uporabniki, in se vrnite na poti drugih uporabnikov ter na svoje poti, da preverite, kje so bili vrhunci.

Dnevnik

V razdelku Dnevnik si lahko ogledate urnik vadb in pregledate pretekle vadbe. Prikazane informacije vključujejo: načrtovanje vadbe v dnevnem, tedenskem ali mesečnem pogledu, individualne vadbe in tedenske povzetke.

Napredek

V razdelku Napredek lahko sledite svojemu razvoju s poročili. Poročila so pripravna za sledenje svojemu napredku pri vadbi v daljših obdobjih. V tedenskem, mesečnem in letnem poročilu lahko izberete šport za poročilo. V prilagojenih obdobjih lahko izbirate obdobje in šport. Iz spustnega seznama si zberite časovno obdobje in šport za poročilo, pritisnite na ikono kolesa in izberite, katere podatke želite videti v grafu poročila.

Za podporo in več informacij o uporabi spletne storitve Flow pojdite na www.polar.com/en/support/flow.