Vi ste tukaj: Za začetek > Uvod

Polar V650 Uporabniški priročnik

Uvod

Čestitke za vaš nov V650! V650 je ustvarjen za najbolj ambiciozne kolesarje, saj uporabniku pomaga kolesariti samozavestno in ga usmerja k doseganju najvišjih rezultatov.

Ta uporabniški priročnik vsebuje popolna navodila, da boste kar najbolje izkoristili svojega novega kolesarskega spremljevalca. Preverite video prikaze in najnovejšo različico tega uporabniškega priročnika na www.polar.com/en/support/v650.

V650

Preglejte vadbene podatke, kot so srčni utrip, hitrost, razdalja in nadmorska višina na velikem zaslonu.

USB kabel

S kablom USB napolnite baterijo in sinhronizirajte podatke med V650 in spletno storitvijo Polar Flow s programsko opremo FlowSync.

Senzor* srčnega utripa Bluetooth® Smart

Med vadbo natančno sledite svojemu srčnemu utripu na vašem V650. Vaš srčni utrip se uporablja za analizo poteka vaše vadbe.

*Vključeno le v V650 s kompleti senzorja srčnega utripa. Če ste V650 kupili brez senzorja srčnega utripa, lahko tega vedno kupite naknadno.

Programska oprema Polar FlowSync

Programska oprema Flowsync vam omogoča sinhroniziranje podatkov med vašim V650 in spletno storitvijo Flow prek USB kabla na vaš računalnik. Pojdite na flow.polar.com/start, da prenesete in namestite programsko opremo Polar FlowSync.

Spletna storitev Polar Flow

Načrtujte in analizirajte vsako podrobnost vaše vadbe, oblikujte svojo napravo po meri in spoznajte več o svoji zmogljivosti na polar.com/flow.