Du är här: Träning > Träningssummering

Träningssummering

Efter träning

Du får en summering av ditt träningspass i din M430 direkt efter avslutat träningspass. Du får en mer detaljerad analys i Polar Flow-appen eller på webbtjänsten Polar Flow.

I din M430 ser du följande data från ditt träningspass:

M430 belönar dig varje gång du slår ditt Personbästa i snitthastighet/-tempo, distans eller kalorier. Personbästa-resultaten är separata för varje sportprofil.

Tid när du startade träningspasset, träningstiden och tillryggalagd distans under träningspasset.

Feedback i textform om effekten av varje träningspass. Feedbacken baseras på träningstidens fördelning i pulszonerna, kaloriförbrukningen och träningstiden.

Tryck på STARTA för mer detaljer.

Träningseffekt visas om du använde en pulssensor och tränade i minst 10 minuter totalt i pulszonerna.

Tid du tillbringat i varje pulszon.

Din snitt- och maxpuls visas i slag per minut och procent av maxpuls.

Förbrukade kalorier under träningspasset och fettförbränning % av kalorier

Snitt- och maxhastighet/tempo för träningspasset.

Ditt löpindex beräknas under varje träningspass där pulsen mäts och GPS-funktionen är aktiverad/stegsensorn används och när följande villkor uppfylls:

• Sportprofil som använts är någon form av löpning (löpning, väglöpning, terränglöpning osv.)
  • Tempot ska vara 6 km/tim. eller snabbare och träningen ska pågå i minst 12 minuter.

Du kan följa din utveckling och se beräknade sluttider på olika distanser i webbtjänsten Polar Flow.

Mer information finns i Löpindex.

Maxhöjd, meter/fot du går uppför och utför.

Visas om du tränade utomhus och GPS-funktionen var på.

Antalet manuella varvtider samt den bästa varvtiden och snittiden för varven.

Tryck på STARTA för mer detaljer.

Antal automatiska varvtider samt den bästa varvtiden och snittiden för automatiska varvtiderna.

Tryck på STARTA för mer detaljer.

Träningshistorik i M430

I Dagbok ser du summeringar av dina träningspass för de senaste fyra veckorna. Gå till Dagbok och bläddra till träningspasset du vill granska med knappen UPP/NED. Tryck på STARTA för att visa träningspassets detaljer.

M430 kan lagra upp till 60 träningstimmar med GPS och pulssensor. Om din M430 inte har tillräcklig minneskapacitet för att lagra din träningshistorik får du meddelande om att du ska synkronisera dina tidigare träningspass till Flow-appen eller webbtjänsten.

Träningsdata i Polar Flow-appen

Din M430 synkroniseras med Polar Flow-appen automatiskt när du har avslutat ett träningspass om din telefon är inom räckvidden för Bluetooth. Du kan även synkronisera dina träningsdata manuellt från M430 till Flow-appen genom att trycka och hålla in knappen TILLBAKA på din M430 när du är inloggad på Flow-appen och telefonen är inom räckvidden för Bluetooth. I appen kan du analysera dina data på ett ögonblick efter varje träningspass. Med appen kan du se en snabböversikt över dina träningsdata.

Mer information finns i Polar Flow-appen.

Träningsdata på webbtjänsten Polar Flow

Analysera alla detaljer i din träning och få mer information om dina träningsresultat. Följ din utveckling och dela även dina bästa träningspass med andra.

Se Polar Flow webbtjänst för mer information.