Du är här: Inställningar > Allmänna inställningar

Allmänna inställningar

För att se och redigera dina allmänna inställningar, gå till Inställningar > Allmänna inställningar

I Allmänna inställningar finns följande:

• Kontinuerlig pulsmätning
  • Para och synka
  • Flygläge
  • Knapplås
  • Smart-notiser
  • Inaktivitetsvarning
  • Enheter
  • Språk
  • Färg på träningsdisplay
  • Om din produkt

Kontinuerlig pulsmätning

Aktivera eller Inaktivera funktionen Kontinuerlig pulsmätning. Mer information finns i Kontinuerlig pulsmätning.

Para och synka

• Para och synkronisera mobil enhet/para en annan enhet:: Para sensorer eller mobila enheter med din M430. Synka data med Flow-appen.
  • Ihopparade enheter: Visa alla enheter som du har parat med din M430. Dessa kan inkludera pulssensorer, löpsensorer och mobila enheter.

Flygläge

Välj eller Av.

I flygläge frånkopplas all trådlös kommunikation från enheten. Du kan fortfarande använda den för att registrera aktivitet, men du kan inte använda den i träningspass med en pulssensor eller synka dina data till Polar Flow mobilapp eftersom Bluetooth® Smart är inaktiverad.

Knapplås

Välj Manuellt knapplås eller Automatiskt knapplås. Med Manuellt knapplås kan du låsa knapparna manuellt från Snabbmenyn. I Automatiskt knapplås aktiveras knapplåset automatiskt efter 60 sekunder.

Smart-notiser

Notisfunktionen är som standard avstängd. Ställ in dem i Meny > Inställningar > Allmänna inställningar > Smart-notiser.

I inställningarna för Smart-notiser hittar du:

• Notiser: Sätt notiserna , På (ingen förhandsvisning) eller Av.

: innehållet i notiserna visas på M430-displayen. På (ingen förhandsvisning): innehåller i notiserna visas inte på M430-displayen. Av (standard): inga notiser visas i din M430.

I Polar Flow-appen kan du välja apparna som du vill motta notiser från.

• Vibrationsfeedback: Ställ in vibrationsfeedback på eller Av.
  • Notiser, stör ej: Om du vill avaktivera notser och samtalsvarningar under en specifik tidsperiod, ska du aktivera funktionen Stör ej. Ställ därefter in tidsperioden när Stör ej är aktiverad. När funktionen Stör ej är aktiverad, får du inga notiser eller samtalsvarningar under tidsperioden som du har ställt in.

Funktionen Stör ej är som standard aktiverad mellan 22.00 och 07.00.

Inaktivitetsvarning

Ställ in inaktivitetsvarningen till eller Av.

Enheter

Välj metriska (kg, cm) eller eng./am. (lb, ft). Välj de enheter som ska används för att mäta vikt, längd, sträcka och hastighet.

Språk

Under installationen kan du välja vilket språk du vill använda i din M430. Din M430 har stöd för följande språk: Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi, Svenska och Türkçe.

Om du vill ändra språk i din M430, kan du göra det via endera webbtjänsten eller appen Polar Flow.

Så här gör du för att ändra språkinställningen via webbtjänsten Polar Flow:

1. I Flow-webbtjänsten klickar du på ditt namn/profilfoto uppe till höger.
  2. Välj Produkter.
  3. Klicka på Inställningar intill Polar M430.
  4. Sök fram enhetsspråket som du vill använda i din M430 i rullgardinslistan.
  5. Klicka på Spara.
  6. Kom ihåg att synkronisera den ändrade språkinställningen till din M430.

Så här gör du för att ändra språkinställningen via Polar Flow-appen:

1. I din mobilenhet öppnar du Flow-appen och loggar in med Polar-kontot som du skapade när du installerade din M430.
  2. Gå till Enheter.
  3. Tryck på Enhetsspråk under Polar M430 för att öppna listan över språk som stöds.
  4. Välj det önskade språket och tryck därefter på Klar.
  5. Synkronisera de ändrade inställningarna till din M430 genom att trycka och hålla in knappen TILLBAKA på din M430.

Färg på träningsdisplay

Välj Mörk eller Ljus. Ändra displayfärg för din träningsdisplay. När Ljus har valts har träningsdisplayen en ljus bakgrund med mörka siffror och bokstäver. När Mörk har valts har träningsdisplayen en mörk bakgrund med ljusa siffror och bokstäver.

Om din produkt

Enhets-ID för din M430 samt mjukvaruversion, HW-modell, utgångsdatum för A-GPS och de M430-specifika märkningarna med lagstadgad information.

Starta om enheten: Om du får problem med din M430, kan du försöka att starta om den. När du startar om M430, raderas inga inställningar eller personliga data från M430. Tryck på knappen STARTA och välj därefter Ja för att bekräfta omstarten.