Du är här: Kom igång > Menystruktur

Menystruktur

Du går till och bläddrar i menyn genom att trycka på UPP eller NER. Bekräfta valen med STARTA-knappen och återgå med TILLBAKA-knappen.

Min dag

Ditt dagliga aktivitetsmål visas i form av en cirkel som fylls upp allt eftersom du är aktiv. I menyn Min dag hittar du:

• Din sömntid och faktiska sömn. M430 registrerar din sovtid om du bär den på natten. Den detekterar när du somnar och när du vaknar och samlar in data för närmare analys i Polar Flow-appen och -webbtjänsten. Mer information finns i Sömnregistrering.
  • Aktiviteten som ackumulerats under din dag i närmare detalj och handledning i hur du når ditt dagliga aktivitetsmål. Mer information finns i Aktivitetsmätning dygnet runt.
  • Träningspassen som du har genomfört under dagen. Du kan öppna summeringen av träningspasset genom att trycka på STARTA.
  • Eventuella planerade träningspass som du har skapat för dagen i endera Polar Flow-webbtjänsten eller Polar Flow-appen. Du kan starta ett planerat träningspass och öppna tidigare träningspass för att visa dem i närmare detalj genom att trycka på STARTA.
  • Om du utför ett Konditionstest under dagen, visas dina resultat i Min dag.
  • Eventuella tävlingar under dagen. Du kan skapa och anmäla dig till tävlingar i Polar Flow Community på flow.polar.com.

Dagbok

I Dagbok ser du innevarande vecka, de senaste fyra veckorna och nästkommande fyra veckor. Välj en dag för att se din aktivitet och dina träningspass från den dagen, träningssummering för varje träningspass samt de tester du har gjort. Du kan även se dina planerade träningspass.

Inställningar

I Inställningar kan du redigera följande:

• Sportprofiler
  • Fysiska inställningar
  • Allmänna inställningar
  • Klockinställningar

Mer information finns i Inställningar.

Konditionstest

Mät din konditionsnivå enkelt med handledsbaserad pulssensor när du ligger ner och slappnar av.

Mer information finns i Konditionstest med handledsbaserad pulssensor.

Timer

I Timers finns följande:

• Stoppur: Du kan använda M430 som stoppur. Starta stoppuret genom att trycka på STARTA. Lägg till varv genom att trycka på STARTA igen. Pausa stoppuret genom att trycka på TILLBAKA. Nollställ stoppuret genom att trycka ner och hålla inne LYSE.
  • Intervalltimer: Ställ in tid och/eller distans baserat på intervalltimers för att ta tid på aktivitets- och återhämtningsfaser i dina intervallträningspass. Mer information finns i Starta ett träningspass.
  • Sluttidsberäknare: Nå ditt tidsmål för en viss sträcka. Ställ in distansen för ditt träningspass, så beräknar M430 sluttiden för träningspasset utifrån med din hastighet/tempo. Mer information finns i Starta ett träningspass.

Favoriter

I Favoriter hittar du träningsmål som du har sparat som favoriter i Flow webbtjänst.

Mer information finns i Favoriter.

Min puls

I Min puls kan du snabbt kontrollera din aktuella puls utan att starta ett träningspass. Dra bara åt armbandet, tryck på STARTA och därefter ser du din aktuella puls under en kort stund. Tryck på knappen TILLBAKA för att avsluta.