Ön itt van: Jellemzők > Smart Coaching > További információért az edzési terheléssel és a regenerálódással kapcsolatban, lásd:

Edzési terhelés és regenerálódás

A Polar Flow web szolgáltatás Naplójában elérhető edzésterhelés funkció segítségével megtekintheti, hogy mennyire voltak kemények az egyes edzések, és hogy mennyi időre volt utána szüksége a teljes regenerálódáshoz. Ez a funkció elárulja, hogy eleget pihent-e már az előző edzés óta, így könnyedén megtalálhatja az egyensúlyt az edzések és a pihenések között. A Polar Flow web szolgáltatásban ellenőrizheti a teljes terhelést, optimalizálhatja az edzést és nyomon követheti teljesítménye fejlődését.

Az edzés terhelés és a regenerálódás különböző tényezőket vesz figyelembe, melyek hatással vannak az edzési terhelésre és a regenerálódási időre, mint az edzés közbeni pulzusszám, az edzés időtartama, és az olyan egyéni tényezőket, mint pl. a nem, a kor, a súly és az edzési háttér. Az edzési terhelés és a regenerálódási idő folyamatos megfigyelése segítségére lesz meghatározni a személyes határait, elkerülni a túl sok vagy a túl kevés edzést, és beállítani az edzés intenzitását valamint időtartamát a napi és heti céljainak megfelelően.

Az edzési terhelés funkció segítségével ellenőrizheti a teljes terhelést, optimalizálhatja az edzést és nyomon követheti teljesítménye fejlődését. Ez a funkció különböző edzéseket tesz egymással összehasonlíthatóvá, és segít megtalálni a pihenés és az edzés közötti tökéletes egyensúlyt.