Ön itt van: Polar Flow > Szinkronizálás

Szinkronizálás

Átviheti adatait az M460-ről egy USB kábelen keresztül a FlowSync szoftver használatával vagy vezeték nélkül a Bluetooth Smart®-on keresztül a Polar Flow alkalmazással. Ahhoz, hogy szinkronizálni tudja az adatokat a M460 és a Flow web szolgáltatással és alkalmazással, szüksége van egy Polar fiókra és a FlowSync szoftverre. Látogasson el a flow.polar.com/start oldalra, és hozzon létre egy Polar fiókot a Polar Flow web szolgáltatásban, majd töltse le és telepítse a FlowSync szoftvert a számítógépére. Töltse le a Flow alkalmazást a mobiljára az App Store-ból vagy a Google Play-ből

Ne feledje adatait szinkronizálni és naprakészen tartani az M460 készüléket a web szolgáltatással valamint a mobil alkalmazással, bárhol is járjon.

Szinkronizálás a Flow Web Szolgáltatással a FlowSYnc-en keresztül

Az adatok a Flow web szolgáltatással való szinkronizáláshoz, szüksége van a FlowSync szoftverre. Látogassa meg a flow.polar.com/start oldalt, és töltse le majd telepítse azt mielőtt szinkronizálni próbál.

 1. Helyezze a micro-USB csatlakozót az M460 USB portjába, és csatlakoztassa a kábel másik végét a számítógépéhez. Győződjön meg róla, hogy a FlowSync szoftver fut.
 2. A FlowSync ablak megnyílik a számítógépén, és megkezdődik a szinkronizálás.
 3. A Completed (befejeződött) üzenet jelenik meg amikor végzett.

Mindig, amikor az M460 készüléket a számítógéphez csatlakoztatja, a Polar FlowSync szoftver átküldi az adatait a Polar Flow web szolgáltatásba, és szinkronizál minden beállítást amit megváltoztatott. Ha a szinkronizálás nem indul meg automatikusan, indítsa el a FlowSync-et az asztali ikon segítségével (Windows) vagy az alkalmazások mappából (Mac OS X). Minden alkalommal ha elérhetővé válik egy firmware frissítés, a FlowSync értesíti Önt, és kérést küld, hogy töltse le és telepítse azt.

Ha megváltoztatja a Flow web szolgáltatás beállításait mialatt az M460 csatlakoztatva van a számítógéphez, nyomja meg a szinkronizálás gombot a FlowSync-ben a beállítások átviteléhez az M460 készülékére.

Segítségért és további információért a Flow web szolgáltatás használatával kapcsolatban, látogassa meg a support.polar.com/en/support/flow oldalt

Támogatásért és további információért a FlowSync szoftver használatával kapcsolatban, látogassa meg a support.polar.com/en/support/FlowSync oldalt

Szinkronizálás a Flow alkalmazással

A szinkronizálás előtt, győződjön meg a következőkről:

 • Ön rendelkezik egy Polar fiókkal és a Flow alkalmazással
 • Regisztrálta M460 készülékét a Flow web szolgáltatással és szinkronizálta az adatokat a FlowSync szoftveren keresztül legalább egyszer.
 • A mobil eszközén be van kapcsolva a Bluetooth, és azon nincs bekapcsolva a repülőgépes üzemmód.
 • Párosította az M460 készüléket a mobil eszközével. További információért lásd: Az érzékelő párosítása a M460-nel

Két módja van az adatok szinkronizálásának:

 1. Jelentkezzen be a Flow alkalmazásba majd nyomja meg és tartsa nyomva a BACK (vissza) gombot az M460 készüléken.
 2. A Connecting to device (csatlakozás az eszközhöz) üzenet jelenik meg, majd pedig a Connecting to app (csatlakozás az alkalmazáshoz) üzenet.
 3. Syncing completed (A szinkronizálás befejeződött) üzenet jelenik meg amikor végzett.

vagy

 1. Jelentkezzen be a Flow alkalmazásba, majd válassza a Settings > General settings > Pair and sync > Sync data (beállítások > általános beállítások > párosítás és szinkronizálás > adatok szinkronizálása) lehetőséget, majd nyomja meg a START gombot az M460 készüléken.
 2. A Connecting to device (csatlakozás az eszközhöz) üzenet jelenik meg, majd pedig a Connecting to app (csatlakozás az alkalmazáshoz) üzenet.
 3. Syncing completed (A szinkronizálás befejeződött) üzenet jelenik meg amikor végzett.

Amikor szinkronizálja az M460-et a Flow alkalmazással, az edzési és aktivitási adatai egy internet kapcsolaton keresztül szintén automatikusan szinkronizálódnak a Flow web szolgáltatással.

Támogatásért és további információért a Polar Flow alkalmazás használatával kapcsolatban, látogassa meg a support.polar.com/en/support/Flow_app oldalt