Ön itt van: Jellemzők > GPS

Rásegítéses GPS (A-GPS)

Az M460 készülékben beépített GPS-el van ellátva, amely pontos sebességi és távolsági méréseket biztosít a szabadtéri sportok egész sorához, és lehetővé teszi Önnek, hogy útvonalát egy térképen nyomon kövesse a Flow alkalmazásban és webszolgáltatásban az edzés után.

Az M460 az AssistNow® Offline szolgáltatást használja a műholdak gyors beméréséhez. Az AssistNow Offline szolgáltatás A-GPS adatokat szolgáltat, melyek elárulják az M460 készüléknek a GPS műholdak várható helyét. Ezáltal az M460 készülék felismeri azokat a helyeket, ahol műholdakat kereshet, így képes másodperceken belül fogadni a műhold-jeleket, nehezített körülmények között is.

Az A-GPS adatok naponta egyszer frissülnek. Az új A-GPS adatfájlok automatikusan frissülnek az M460 készülékre, amikor szinkronizálja azt a Flow webes szolgáltatással a FlowSync szoftveren keresztül.

A-GPS lejárati dátum

Az A-GPS adatfájl maximum 14 napig érvényes. A GPS műhold jeleinek keresése viszonylag gyors az első három napon. A szükséges időtartam folyamatosan nő a 10-14. napokon. A rendszeres frissítések segítenek fenntartani a műholdak gyors bemérését.

Az M460 készüléken megtekintheti a jelenlegi A-GPS adatfájl lejárati dátumát. Az M460 készüléken lépjen a Settings > General settings > About your product > A-GPS exp. date (Beállítások > Általános beállítások > A termékről > A-GPS lej. dátum) menüpontra. Ha az adatfájl lejárt, szinkronizálja M460 készülékét a Flow webes szolgáltatással a FlowSync szoftveren keresztül az A-GPS adatok frissítéséhez.

Ha az A-GPS adatfájl lejárt, vagy még nem szinkronizálta készülékét, akkor a jelenlegi pozíciójának bemérése több időt vehet igénybe.

GPS jellemzők

Az M460 készülék a következő GPS funkciókat tartalmazza:

  • Distance (Távolság): Pontos távolság az edzés alatt és után.
  • Speed/Pace (sebesség/tempó): Pontos sebesség/tempó információ az edzés alatt és után.
  • Back to start (Vissza a Starthoz): Elirányítja Önt a kiindulóponthoz a lehető legrövidebb idő alatt, ahogy megmutatja a távolságot a kezdőpontig. Most megnézheti a nagyobb kihívást jelentő útvonalakat is, és biztonságosan felfedezheti azokat, tudván, hogy csak egy gombnyomásra van attól, hogy lássa, honnan indult.