Ön itt van: Polar Flow > M460 Felhasználói kézikönyv | Polar Flow webszolgáltatás

Polar Flow webszolgáltatás

A Polar Flow webszolgáltatás teszi lehetővé, hogy tervezze és elemezze az edzésének minden részletét és még többet tudjon meg a teljesítményéről. Állítsa be az igényei szerint az M460 készüléket úgy, hogy az tökéletesen megfeleljen edzési szükségleteinek oly módon, hogy hozzáadja a sportokat és testre szabja a beállításokat és az edzési nézeteket. Kövesse és vizuálisan elemezze fejlődését, hozzon létre edzési célokat, és adja azokat hozzá azokat a kedvenceihez.

A Flow web szolgáltatással a következőket teheti:

  • Elemezze minden edzési adatát vizuális grafikonok s útvonalnézet segítségével
  • Hasonlítson össze bizonyos adatokat másokkal, mint a körök, vagy a sebesség adatait a pulzusszámmal
  • Nézze meg, hogyan hat edzési terhelése a kumulatív regenerálódási állapotára.
  • Nézze meg a hosszú távú fejlődését azoknak a trendeknek és adatoknak követésével, melyek Önnek a legfontosabbak
  • Kövesse fejlődését sportok szerinti heti és havi jelentésekkel
  • Ossza meg a fontos dolgokat követőivel
  • Élje át később is a saját és más felhasználók edzéseit

A Flow web szolgáltatás használatának megkezdéséhez, látogassa meg a flow.polar.com/start oldalt, és hozza létre Polar fiókját, ha még nem tette meg. Töltse le ugyanonnan és telepítse a FlowSync szoftvert mely lehetővé teszi a M460 és a Flow web szolgáltatás közötti szinkronizálást.

Feed (hírcsatorna

A Feed (hírcsatorna) opciónál láthatja eddigi teljesítményét, és barátai aktivitásait és kommentjeit is.

Felfedezés

Az Explore (felfedezés) opció alatt a térkép böngészésével fedezhet fel útvonalakat. Adhat útvonalakat is a kedvencekhez, de azok nem lesznek szinkronizálva az M460 készülékre. Nézze meg a nyilvános edzéseket, melyeket más felhasználók osztottak meg, és ossza meg saját vagy mások útvonalait és nézze meg, hol történnek a fontos dolgok.

Diary (napló)

A Diary (napló) menüben láthatja beütemezett edzéseit, ahogyan átnézheti régebbi eredményeit is. A kijelzett információk között megtalálhatja a következőket: edzéstervek napi, heti vagy havi nézetben, egyéni edzések, tesztek és heti összefoglalók.

Előrehaladás

A Progress (előrehaladás) részben követheti fejlődését a jelentések révén. A jelentések hosszú távon praktikus módját jelentik az edzéseiben való előrehaladás követésének. A heti, havi és éves jelentésekben kiválaszthatja a sportot a jelentéshez. A szokásos időszakban, kiválaszthatja az időszakot és a sportot is. Válassza ki az időszakot és a sportot a jelentéshez egy legördülő menüből, és nyomja meg a kerék alakú ikont annak kiválasztásához, hogy melyik adatot kívánja megtekinteni a grafikonos jelentésben.

Segítségért és további információért a Flow web szolgáltatás használatával kapcsolatban, látogassa meg a www.polar.com/en/support/flow oldalt