Ön itt van: Jellemzők > Az M460 kompatibilitása a TrainingPeaks alkalmazással

Az M460 kompatibilitása a TrainingPeaks alkalmazással

A TrainingPeaks® egy erőnléti edzésekhez való edző- és elemzőplatform. Webes szolgáltatást, PC-s szoftvert és mobilalkalmazást biztosít az edzők és versenyzők számára. A TrainingPeaks az alábbi fejlett teljesítménymérőket kínálja kerékpározáshoz: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) és TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

  • A NORMALIZÁLT TELJESÍTMÉNY (NP) az edzés intenzitásának értékelését teszi lehetővé. Jobban mérhetővé teszi a valós fiziológiai igényeket egy adott edzésre vonatkozóan.
  • AZ INTENZITÁSI TÉNYEZŐ (IF) a normalizált és a küszöbteljesítmény aránya. Az IF segítségével ezáltal érvényes és kényelmes módon összehasonlítható egy adott edzés vagy verseny relatív intenzitása egy adott versenyzőre vagy több versenyzőre vonatkozóan, figyelembe véve a küszöbteljesítmény változásait vagy eltéréseit.
  • Az EDZÉSI STRESSZ PONTSZÁMA (TSS) a teljesítményadatok alapján számszerűsíti az edzés általános terhelését. Vegye figyelembe, hogy a Polar edzésterhelés és az TEDZÉSI STRESSZ PONTSZÁMA nem hasonlítható össze. A kettő két eltérő megközelítésen alapul.

Ahhoz, hogy ezek a teljesítménymérők edzés során láthatóak legyenek az M460 eszközön (illetve edzést követően a TrainingPeaks szolgáltatásban), tegye a következőket:

  1. Párosítsa az M460 készüléket egy teljesítménymérővel.
  2. Kapcsolja össze Polar Flow és TrainingPeaks fiókját.
  3. Adjon meg egy új edzési nézetet TrainingPeaks mérőszámokkal az M460 eszköz Polar Flow sportprofil-beállításaiban.
  4. Szinkronizálja M460 eszközét.

Kapcsolja össze TrainingPeaks - és Polar Flow-fiókját a Polar Flow web szolgáltatásban vagy a Polar Flow alkalmazásban.

  • Polar Flow webszolgáltatás: Settings > Account > TrainingPeaks > Connect (Beállítások > Fiók > Strava > Összekapcsolás)
  • Polar Flow alkalmazás: General Settings > Connect > TrainingPeaks Általános beállítások > Összekapcsolás > TrainingPeaks) (összekapcsoláshoz húzza ujját a gombon)

A TrainingPeaks bővített teljesítmény-funkcióival kapcsolatos további információk a TrainingPeaks blogban olvashatók.

 

A NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® and TRAINING STRESS SCORE® a TrainingPeaks LLC védjegyei, használatuk engedéllyel történik. További információk a http://www.trainingpeaks.com címen találhatók.