Ön itt van: Első lépések > Bevezetés

Polar M460 használati útmutató

Bevezetés

Gratulálunk az új M460 készülékéhez! A Polar M460 sokoldalú GPS kerékpár-számítógépe számos Bluetooth-os teljesítménymérővel kompatibilis, a Strava Live Segments® segítségével pedig még élvezetesebbé teszi a kerékpározást. Az M460 kompatibilis a TrainingPeaks® edző- és elemzőplatformmal, azon az alábbi fejlett TrainingPeaks teljesítménymérő alkalmazások találhatók: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) és TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

Pulzusmérővel kombinálva a Polar M460 olyan egyedi, pulzusszám-alapú szolgáltatásokat biztosít, mint pl. a fitness teszt, az ortosztatikus teszt, az edzésterhelés és a regenerálódás állapota. Fröcskölésálló (IPX7), akkumulátora pedig egy feltöltéssel akár 16 órányi edzést is lehetővé tesz A GPS és a barométer segítségével nyomon követheti a sebességet, a megtett távolságot, a magasságot, és a útvonalat. A Polar M460 a telefonjáról érkező okosértesítések segítségével bárhol, bármikor kapcsolatban marad Önnel. Mi több, első LED-lámpájával még az Ön biztonságáról is gondoskodik. Azonnali visszajelzést kap edzés után a Flow alkalmazással. Megtervezheti és elemezheti az edzésének részleteit a Flow web szolgáltatással.

Ez a felhasználói kézikönyv segíti az új edzőtárssal megtett első lépéseket. További támogatás a support.polar.com/en/M460 címen érhető el.

Hozza ki a maximumot M460 készülékéből

Edzés közben kövesse nyomon az M460 segítségével valós idejű, pontos pulzusszámát a Polar H10 pulzusmérővel. A pulzusszám információit arra használhatja, hogy képet kapjon az edzés menetéről. Ha olyan készletet választott, amelynek nem tartozéka a pulzusmérő, ne aggódjon, bármikor vásárolhat egyet.

Nézze meg edzési adatait egy szempillantás alatt, minden edzés után a Polar Flow mobil alkalmazással. A Flow alkalmazás szinkronizálja adatait vezeték nélkül a Polar Flow webszolgáltatásba. Töltse le az alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ről.

A Polar Flowsync szoftver lehetővé teszi, hogy adatait az M460 és számítógépén lévő Flow web szolgáltatás között az USB kábelen keresztül szinkronizálja. Látogassa meg a flow.polar.com/start oldalt, majd töltse le és telepítse a Polar FlowSync szoftvert. Tervezze meg és elemezze edzésének minden részletét, szabja testre eszközét és tudjon meg többet a teljesítményéről a Polar Flow web szolgáltatásban a flow.polar.com címen.

A NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® and TRAINING STRESS SCORE® a TrainingPeaks LLC védjegyei, használatuk engedéllyel történik. További információk a http://www.trainingpeaks.com címen találhatók.