Ön itt van: Jellemzők > Sebesség- és teljesítménytartomány

Sebesség- és teljesítménytartomány

A sebesség- és teljesítménytartománnyal egyszerűen ellenőrizheti sebességét és teljesítményét az edzés alatt, illetve sebességét vagy teljesítményét a célzott edzési hatás eléréséhez igazíthatja. A tartományok az edzés hatékonyságának irányítására használhatja, illetve ezek segítenek Önnek a különböző edzési intenzitások váltogatásában az optimális eredményekért.

Beállítások

A gyorsaság- és teljesítménytartomány beállításait a Flow web szolgáltatásban állíthatja be. Be- és kikapcsolhatóak azokban a sport profilokban, amelyekben ezek a beállítások elérhetőek. Öt különböző tartomány áll rendelkezésre, a tartományok határértékei pedig manuálisan is beállíthatóak, emellett használhatja az alapértelmezett beállításokat is. A tartományok sportonként különbözőek lehetnek, így Ön úgy igazíthatja az egyes tartományokat, hogy azok a lehető legjobban illeszkedjenek az egyes sportokhoz. A tartományok elérhetőek a futó sportoknál (beleértve a futást is tartalmazó csapatsportokat), a kerékpáros sportoknál, illetve az evezésnél és a kenunál.

Default (Alapértelmezett)

Ha az alapértelmezett beállítást választja, nem változtathatja meg a pulzusszám határértékeket. Az alapértelmezett tartományokat viszonylag magas erőnléttel rendelkező személyekre szabták.

Free (szabad)

Ha a szabad beállítást választja, minden határérték változtatható. Például, ha tesztelte az aktuális küszöbértékeit, mint például az anaerob és aerob küszöbértékeket, vagy a felső és alsó laktát küszöbértékeket, megkezdheti az edzést az egyéni sebességének vagy ütemének küszöbértékét alapul vevő tartományokkal. Azt javasoljuk, hogy az ön által elért sebesség és az ütem anaerob küszöbértékeket állítsa be minimumként az 5. tartományban. Ha az aerob küszöböt is használja, azt állítsa be a 3. tartomány minimumaként.

A sebesség célzónák alapján létrehozhatsz edzési célkitűzéseket. Miután szinkronizáltad a célokat a Flow Sync segítségével, az edzéseszköz edzés közben segít ezek elérésében.

Edzés közben

Edzés közben megnézheti, melyik tartományban edz jelenleg, illetve megtekintheti az egyes tartományokkal töltött időt.

Edzés után

Az edzés összefoglalójában az M460 eszközön áttekintést nyer az egyes sebesség- és teljesítményzónákban töltött időről. Szinkronizálás után részletes, vizuális gyorsaság- vagy teljesítménytartomány-információkat tekinthet meg a Flow Web szolgáltatásban.