Ön itt van: Jellemzők > Okosértesítések (iOS)

Okosértesítések (iOS)

Az okosértesítések funkció segítségével riasztásokat kaphat a bejövő hívásokról, üzenetekről és értesítésekről az alkalmazásokon keresztül az M460 készülékére. Az M460 eszközön ugyanazok az értesítések jelennek meg, mint a telefon kijelzőjén. Az okosértesítések funkció iOS és Android rendszeren egyaránt elérhető. Az okosértesítések az ortosztatikus teszt, a fitness teszt illetve az intervallum-időzítőt használó edzések során le vannak tiltva.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az okosértesítések bekapcsolásával az M460 és a telefon akkumulátora a fokozott Bluetooth-tevékenység miatt gyorsabban fog merülni.

Beállítások

Riasztások és értesítések fogadásához az M460 eszközt párosítani kell a Flow alkalmazással, az M460 eszközön illetve a telefonon pedig el kell végezni a megfelelő beállításokat.

AZ M460 firmware frissítését követően az eszközt ismét párosítani kell a Flow alkalmazással az okosértesítések beállításainak megjelenítéséhez. Ha nem párosítja ismét az eszközöket, a beállítások nem jelennek meg.

Az értesítések alapértelmezés szerint ki vannak kapcsolva. Be- és kikacsolásuk az M460 eszköz vagy a Polar Flow alkalmazás segítségével lehetséges.

M460

Kapcsolja be az okosértesítéseket a Menu > Settings > General settings > Smart notifications (Menü > Beállítások > Általános beállítások > Okosértesítések) pontban.

  • Válassza az On (Be) lehetőséget az értesítések fogadásához és a tartalom kijelzőn történő megjelenítéséhez.
  • Válassza az On (no preview) (Be, nincs előnézet) lehetőséget, ha nem kívánja látni a kijelzőn az értesítések tartalmát. Ilyenkor csak egy tájékoztatást kap arról, hogy értesítése érkezett.
  • Válassza az Off (Ki) lehetőséget, ha nem kíván értesítéseket fogadni az M460 eszközön.

Telefon

A telefon értesítő-beállításai határozzák meg, mely értesítéseket fogadja az M460 készülék.További információkért lásd: Smart notifications (iOS).

Használat

Riasztás esetén az M460 hangjelzéssel értesíti Önt. Hívás esetén választhat annak fogadása, némítása vagy elutasítása között (csak iOS 8 esetén). A némítás csak az M460 eszközt némítja, a telefont nem. Ha egy értesítés hívás közben érkezik, nem jelenik meg a kijelzőn.

Értesítések törlése

Az értesítések törlése manuálisan vagy időtúllépést követően történhet. Az értesítések manuálisan történő törlése a telefon képernyőjéről is törli azokat, az időtúllépést követő törlés azonban csak az M460 eszközön történik meg, az üzenet a telefonon továbbra is látható marad.

Értesítések törlése a kijelzőről:

  • Manuálisan: Nyomja meg a BACK (vissza) gombot.
  • Időtúllépést követően: Az értesítés 30 másodpercet követően automatikusan eltűnik, amennyiben azt manuálisan nem törli.

A Strava Live Segment nézet M460 eszközön történő aktiválása esetén az okosértesítések blokkolva vannak. Ha például egy hosszabb szegmensben szeretne okosértesítéseket kapni, akkor azok az edzési nézet módosításával engedélyezhetők.