Ön itt van: Jellemzők > Strava Live Segments

Hogyan aktiválhatom a Strava Live Segments® nézetet az M460 eszközön?

A Strava szegmensek olyan előre definiált utakat vagy terepeket tartalmaznak, melyeken a sportolók kerékpározásban vagy futásban időre versenyezhetnek egymással. A szegmenseket a Strava.com webhelyen bármely Strava-felhasználó létrehozhatja. A szegmensek segítségével összehasonlíthatja idejét a saját többi idejével illetve az ugyanazt a szegmenst teljesítő többi Strava-felhasználó idejével. Minden szegmenshez egy nyilvános eredménytábla tartozik, a szegmenst leggyorsabban teljesítő felhasználó a „King/Queen of the Mountain” (a hegyek királya/királynője, KOM/QOM) címet viseli.

Strava Summit fiókkal aktiválhatja a Strava Live Segments® funkciót Polar M460 eszközén. A Strava Live szegmensek aktiválását követően a rendszer riasztást küld, ha valaki megközelíti az Ön egyik kedvenc Strava-szegmensét. Az M460 eszközön megjelennek a valósidejű teljesítményadatok, valamint az, hogy ön gyorsabb vagy lassabb-e a szegmenshez tartozó személyes rekordjánál (PR). Az eredmények a szegmens befejezését követő kiszámítás után azonnal megjelennek az M460 eszközön, a végleges eredményt azonban a Strava.com webhelyen engedélyezni kell.

A Strava Live Segment nézet M460 eszközön történő aktiválása esetén az okosértesítések blokkolva vannak. Ha például egy hosszabb szegmensben szeretne okosértesítéseket kapni, akkor azok az edzési nézet módosításával engedélyezhetők.

A Strava Live Segments Polar M460 eszközön történő aktiválásához tegye a következőket:

 1. Kapcsolja össze Strava- és Polar Flow-fiókját a Polar Flow web szolgáltatásban vagy a Polar Flow alkalmazásban.

  Polar Flow webszolgáltatás: Settings > Account > Strava > Connect
  (Beállítások > Fiók > Strava > Összekapcsolás) Polar Flow alkalmazás: General Settings > Connect > Strava Általános beállítások > Összekapcsolás > Strava) (összekapcsoláshoz húzza ujját a gombon)

 2. Válassza ki a Polar Flow/M460 eszközről a Strava.com webhelyre exportálni kívánt szegmenseket.

  Strava.com: Kattintson a szegmens neve melletti csillag ikonra.

 3. Amennyiben gyorsan kíván egy vagy két Strava Live szegmenst átvinni az M460 eszközre, a 3. lépés kihagyható. Csak válassza ki a szegmenseket a Strava.com webhelyen és szinkronizálja az M460 eszközt..

 4. Kattintson az Update segments (Szegmensek frissítése) gombra a Polar Flow web szolgáltatás Favorites (Kedvencek) oldalán a Strava Live szegmensek Polar Flow alkalmazásba történő importálásához. Az M460 készülékben maximum 20 kedvence lehet egyszerre. Ha több, mint 20 kedvence van a Flow web szolgáltatásban, a lista első 20 elemét helyezi át szinkronizáláskor az M460 készülékre. Megváltoztathatja a kedvenceinek sorrendjét, ha azokat új helyükre húzza.
 5. Szinkronizálja M460 eszközét. Az első 20 kedvence (a Strava.com webhelyről importált Strava Live szegmenseket is ideértve) kerül át az M460 eszközre.

A Strava szegmensekkel kapcsolatos további információkért forduljon a Strava ügyfélszolgálatához.

A Strava live segments a Strava, Inc. védjegye.