Ön itt van: Edzés > Edzés közbeni funkciók

Edzés közbeni funkciók

Tegyen meg egy kört

Köridő rögzítéséhez nyomja meg a START gombot. A köröket automatikusan is lehet rögzíteni. A sport profil beállításokban állítsa be az Automatic lap (automatikus kör), a Lap distance (körtávolság) vagy a Lap duration (köridő) lehetőségeket. Ha a Lap distance (kör távolságot) választja, állítsa be a távolságot amely alapján a köröket számolja. Ha a Lap duration (kör időtartam) választja, állítsa be az időtartamot amely alapján a köröket számolja.

Pulzus-, gyorsaság- vagy teljesítménytartomány rögzítése

Nyomja meg és tartsa lenyomva a START gombot annak a pulzus-, gyorsaság- vagy teljesítménytartomány rögzítéséhez, amelyikben éppen van. A tartomány rögzítéséhez/feloldásához, nyomja meg és tartsa lenyomva a START gombot. Ha a pulzusszám, a gyorsaság vagy a teljesítmény értéke túllépi a rögzített tartományt, azt hang jelzi.

A pulzus-, gyorsaság- vagy teljesítménytartományt a Flow web szolgáltatásban aktiválhatja. A tartományokat személyre szabhatja minden olyan sportprofilban, amelyben azok elérhetőek. A tartományok szerkesztéséhez jelentkezzen be a Flow webszolgáltatásba, majd kattintson a nevére a jobb felső sarokban. Válassza a Sport Profiles (sportprofilok) lehetőséget, majd válassza ki a használni kívánt sportprofilt. A tartományok beállíthatóak a Heart Rate (Pulzusszám), Speed/Pace (sebesség/tempó) és Power (teljesítmény) beállítások alatt. A tartományok szerkesztése után szinkronizálja azokat az edző eszközére a FlowSync használatával.

Szakasz megváltoztatása szakaszos edzés során

Nyomja meg és tartsa lenyomva a LIGHT (Világítás) gombot. Ezután megjelenik a Quick menu (gyorsmenü). Válassza ki a Start next phase (következő szakasz indítása) lehetőséget a listából, majd nyomja meg a START gombot (ha a manuális szakaszváltást választott a cél létrehozásakor). Ha automatikus szakaszt választott, a szakasz automatikusan vált, amikor befejezett egy szakaszt. Erről hangjelzés értesíti.

Létrehozhat szakasz edzési célokat a Flow web szolgáltatásban. További információkért lásd: Training Benefit (Az edzés jótékony hatásai) c. részben.

Beállítások megváltoztatása a Gyorsmenüben

Nyomja meg és tartsa lenyomva a LIGHT (Világítás) gombot. Ezután megjelenik a Quick menu (gyorsmenü). Néhány beállítást az edzés leállítása nélkül is megváltoztathat. További információért, lásd: Quick menu (Gyorsmenü).