Du er her: Viktig informasjon > Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

V800

Batteritype: 350 mAh Li-Pol oppladbart batteri
Driftstid: Opptil 13 timer (kontinuerlig trening) med hjertefrekvens og GPS-registrering med høy nøyaktighet, opptil 20 timer (kontinuerlig trening) med hjertefrekvens og GPS-registrering med middels nøyaktighet, opptil 50 timer (kontinuerlig trening) i GPS-strømsparingsmodus med hjertefrekvens, ca. 30 dager i tidsmodus.
Driftstemperatur: -10 °C til 50 °C
Materiale i treningscomputeren: ABS + GF, PC/ABS, aluminiumslegering, rustfritt stål, Gorilla-glassrute
Materiale i remmen og spennen: Termoplastisk polyuretan, rustfritt stål, aluminiumslegering
Klokkens nøyaktighet: Bedre enn ± 0,5 sekunder/dag ved temperatur på 25 °C
GPS-nøyaktighet: distanse +/-2%, hastighet +/-2km/t
Høydeoppløsning: 1 m
Stignings-/nedstigningsoppløsning: 5 m
Maksimal høyde: 9000 m
Prøvehastighet: 1 sekund med GPS-registrering med høy nøyaktighet, 30 sekunder med GPS-registrering med middels nøyaktighet, 60 sekunder i GPS-strømsparingsmodus.
Nøyaktighet for måling av hjertefrekvens: ± 1% eller 1 bpm, avhengig av hvilken verdi som er størst. Definisjonen gjelder under stabile forhold.
Måleområde for hjertefrekvens: 15-240 bpm
Gjeldende hastighetsvisningsområde:

0-36 km/t eller 0-22,5 mph (ved måling av hastighet med løpesensor)

0-127 km/t eller 0-79 mph (ved måling av hastighet med CS hastighetssensor)

0-399 km/h 247.9 mph (ved måling av hastighet med GPS)

Vanntetthet: 30 m
Minnekapasitet: 60 timers trening med GPS og hjertefrekvens (avhengig av språkinnstillingene dine)
Displayoppløsning: 128 x 128

Pulssensor

Batteritype: CR 2025
Tetningsring for batteri: O-ring 20,0 x 1,0, materiale: FPM
Driftstemperatur: -10 °C til 50 °C
Kontaktmateriale: Polyamid
Materiale i stroppen: 38 % polyamid, 29 % polyuretan, 20 % elastan, 13 % polyester
Vanntetthet: 30 m

Bruker trådløs Bluetooth® Smart-teknologi og GymLink-overføring.

Polar FlowSync-programvare

For å bruke FlowSync-programvaren må du ha en datamaskin med Microsoft Windows eller Mac operativsystem, Internett-tilkobling og en ledig USB-port.

Sjekk den nyeste informasjonen om kompatibilitet fra support.polar.com.

Kompatibilitet for Polar Flow-mobilappen

Sjekk den nyeste informasjonen om kompatibilitet fra support.polar.com.

Vanntettheten til Polar-produkter

De fleste Polar-produkter kan brukes mens du svømmer. De er imidlertid ikke dykkeinstrumenter. For at delene skal fortsette å være vanntette er det viktig at du ikke trykker på knappene på enheten under vann.

Polar-enheter med pulsmåling på håndleddet egner seg for svømming og bading. De registrerer aktivitetsdataene dine basert på håndleddbevegelsene dine også under svømming. Testene våre har imidlertid vist at funksjonen for pulsmåling på håndleddet ikke fungerer optimalt i vann, og vi kan derfor ikke anbefale pulsmåling på håndleddet under svømming.

I klokkebransjen indikeres vanntetthet vanligvis i meter, noe som betyr det statiske vanntrykket på den aktuelle dybden. Polar bruker det samme indikasjonssystemet. Vanntettheten til Polar-produktene testes i henhold til den internasjonale standarden ISO 22810 eller IEC60529. Alle Polar-enheter med vanntetthetsindikasjon er testet for vanntrykktoleranse før levering.

Polar-produktene deles inn i fire kategorier med hensyn til vanntetthet. Se baksiden av ditt Polar-produkt for å finne vanntetthetskategorien, og sammenligne den med diagrammet nedenfor. Vær oppmerksom på at disse definisjonene ikke nødvendigvis gjelder for produkter fra andre produsenter.

Ved undervannsaktiviteter vil det dynamiske trykket som genereres av bevegelsene i vannet, være høyere enn det statiske trykket. Dette betyr at bevegelse av produktet under vann utsetter det for høyere trykk enn om produktet ble holdt stasjonært.

Merking på baksiden av produktet Vannsprut,
svette, regndråper osv.
Bading og svømming Fridykking med snorkel
(uten luftflasker)
Scubadykking
(med luftflasker)
Vanntetthetskarakteristikker
Vanntett IPX7 OK - - - Ikke vask med vann under trykk.
Beskyttet mot vannsprut, regndråper osv.
Referansestandard: IEC60529.
Vanntett IPX8 OK OK - - Minimum for bading og svømming.
Referansestandard: IEC60529.
Vanntett
Vanntett til 20/30/50 meter
Egnet for svømming
OK OK - - Minimum for bading og svømming.
Referansestandard: ISO22810.
Vanntett til 100 meter OK OK OK - For hyppig bruk i vann, men ikke scubadykking.
Referansestandard: ISO22810.