Du er her: Kom i gang > Innledning

Innledning

Gratulerer med din nye V800! V800 er utviklet for krevende sportsaktiviteter og utøvere, og er utstyrt med GPS, Smart Coaching og aktivitetsmåling hele døgnet for å hjelpe deg med å nå ditt maksimale prestasjonsnivå. Få en umiddelbar oversikt over treningen din rett etter økten via Flow-appen, og planlegg og analyser treningen i detalj med Flow-nettjenesten.

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med din nye treningspartner. Gå til www.polar.com/en/support/v800 for å se nærmere på videoveiledninger og den siste versjonen av denne brukerhåndboken.

V800

Overvåk treningsdataene dine, for eksempel hjertefrekvens, hastighet, distanse og rute, og til og med de minste aktiviteter i hverdagen din.

H7 pulssensor*

Se nøyaktig hjertefrekvens i sanntid på V800 under trening, også når du svømmer. Hjertefrekvensen er informasjon som brukes til å analysere hvordan økten din gikk.

USB-kabel

Bruk den egne USB-kabelen til å lade batteriet og synkronisere data mellom V800 og Polar Flow-nettjenesten via FlowSync-programvare.

Polar Flow-appen

Få en enkel oversikt over treningsdataene dine etter hver økt. Flow-appen synkroniserer treningsdataene dine trådløst med Polar Flow-nettjenesten. Last ned appen fra App Store eller Google Play.

Polar FlowSync-programvare

Med FlowSync-programvaren kan du synkronisere data mellom V800 og Flow-nettjenesten på datamaskinen din via USB-kabelen. Gå til www.flow.polar.com/V800 for å laste ned og installere Polar FlowSync-programvaren.

Polar Flow-nettjenesten

Planlegg og analyser treningen din ned til minste detalj, tilpass enheten og finn ut mer om resultatene dine på polar.com/flow.

*Gjelder bare for V800-produktsett som inkluderer pulssensor. Hvis du har kjøpt et sett som ikke inkluderer pulssensor, er det ingenting å bekymre seg for. Du kan alltids kjøpe en pulssensor senere.